Ønsker du å kickstarte karrieren din som supportkonsulent?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Mediaconnect har økende oppdragsmengde og søker etter supportkonsulent. Er du sulten på nye utfordringer og har lyst bli med på den digitale transformasjonen i mediebransjen?

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Mediaconnect søker vi nå en supportkonsulent som er i starten av sin karriere. Mediaconnect er ledende leverandør i Norge innenfor tjenesteporteføljen; opplagssystem, kundeservice og transport. De har en sentral rolle i den norske mediebransjen, og deres kunder er blant Norges mest kjente avis- og mediehus. I dag er avdelingen du blir en del av 15 personer og blir beskrevet som et ungt og godt arbeidsmiljø. Videre er det viktig at du som person har en nysgjerrighet og interesse til IT-drift og support samtidig som du har et godt humør.

Som supportkonsulent vil du bistå deres kunder med blant annet databasedrift og vedlikehold av deres applikasjoner. Det er viktig at du har teknisk forståelse og kan orientere deg i et teknisk miljø. Det viktigste for Mediaconnect er at du har de rette personlige egenskapene. Hos dem kan du vente deg en variert arbeidsdag, og en bratt læringskurve.

Hvorfor skal velge å jobbe i Mediaconnect?

 • Du vil jobbe på oppdrag fra Norges største medieselskaper
 • Du vil få svært verdifull erfaring fra ledende systemleverandør
 • Du vil jobbe sammen med bransjens hyggeligste og dyktigste kollegaer i et fantastisk arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Arbeidsoppgaver

 • Første og andre linje support for egne kunder
 • Administrasjon og drift av databaser
 • Konfigurasjon av applikasjoner
 • Faste og varierende kundeoppgaver
 • Kundemøter og løpende dialog med kunder

Vi søker deg som

 • Har fullført utdannelse innen relevante områder som økonomi, IT, eller lignende retninger. Fagbrev i IKT eller lignende retninger oppfordres til å søke.
 • Har svært gode kunnskaper i norsk, muntlig og skriftlig.


For Mediaconnect er personlig egnethet også svært viktig. Ettersom du vil bistå kunder er det viktig at du innehar god struktur og er serviceinnstilt i ditt arbeid. Videre er det viktig å være nøyaktig og selvstendig i ditt arbeid, og liker å finne gode løsninger.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest eller etter avtale
 • Arbeidsomfang: Heltid, 100 % fast ansettelse hos Mediaconnect
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Mediaconnect har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.
 • Utvelgelsesprosessen vil skje fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Mediaconnect er ledende leverandør i Norge innenfor tjenesteporteføljen; opplagssystem, kundeservice og transport. Vi leverer komplette løsninger som involverer hele vår tjenesteportefølje eller enkeltprodukter. Vi har ambisjon om å være en partner som leverer tjenester av svært høy kvalitet.

Mediaconnect ble etablert i 1952, og har i dag mer enn 90 ulike avis- og forlagshus som kunder i Norge og Sverige. Vi er 50 ansatte og holder til i trivelige lokaler i Grubbegata sentralt i Oslo sentrum. Årlig omsetning ligger på ca 130 mill og lønnsomheten i selskapet er god. Mediaconnect er eiet av Mentor Medier konsernet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen