Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

ATEA GRADUATE PROGRAM 2022! Ønsker du å kickstarte din karriere innen analytics?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
17.05.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å være med på en reise der du vil få anledning til å jobbe med spennende kunder og prosjekter, samtidig som du skaffer deg erfaring og solide referanser? Vi søker nå graduates til Trondheimskontoret august 2022.

Informasjon om stillingen

I Atea brenner vi for livslang læring. Gode verdier er viktig for å stadig utvikle oss selv, teamet vårt og selskapet. Ved å være nysgjerrig på ny kunnskap, fremtidsrettet med våre kunder og partnere, og ansvarlig i vårt bidrag til å digitalisere Norge, skal vi i Atea være med å sette preg på en spennende fremtid.

Som konsulent innen analytics vil du inngå i et stort fagmiljø bestående av kompetente konsulenter og rådgivere. I denne rollen gir vi deg som nyutdannet muligheten til å være med å bygge Norge med IT.

Det første halvåret i Atea vil du bygge kompetanse gjennom ulike kurs, sertifiseringer og ved å skygge senior konsulenter ute på oppdrag hos kundene. Du vil gradvis kunne ta et større ansvar og få tildelt egne oppgaver. Atea Analytics er en av Norges ledende aktører innen BI, data, analyse og maskinlæring. Våre konsulenter jobber med spennende datadrevne kunder. Som konsulent hos oss vil du jobbe innenfor områder som datavarehus, dataanalyse/rapportering, dataplattform, dataintegrasjon og kunstig intelligens.

Hva vil det si å være en del av Atea sitt Graduate program?

Som Atea Graduate vil du kombinere en fulltidsstilling i Atea med deltakelse i Atea sitt 10 måneders Graduate program. Som deltaker i programmet vil du bli en del av et flott team med ambisiøse og likesinnede unge fagpersoner, samtidig som du vil jobbe tett med erfarne kolleger på daglig basis. Atea sitt Graduate program inneholder både sertifiseringsløp, og mentorordning samt flere sosiale og faglige samlinger på tvers av regionene.

Hvorfor jobbe hos Atea?

Atea skal være en arbeidsplass basert på god kultur for både ansatte, kunder og våre partnere. Vår visjon er The Place to Be og du vil treffe en herlig gjeng med kollegaer som er noen av Norges fremste i sine fagfelt. Som ansatt hos oss får du et tilpasset karriereprogram med vekt på din faglige utvikling og alles medarbeidertilfredshet. Derfor bruker vi tid på å leke, lære og ha det gøy sammen gjennom landstreff, idretts- og aktivitetsinitiativ, gamingkvelder, Geek Nights, Techncamp for konsulenter, hytteturer og mye mer.

Vi kan også friste med:

 • Høy fleksibilitet for utvikling
 • Muligheter for sertifiseringer og videreutdanning
 • Gode pensjonsordninger og topp helseforsikring
 • Fleksibel arbeidstid
 • Flere faggruppemiljø, idrettsgrupper, sosiale grupper og mye annet
 • Teknologi er nøkkelen til å nå verdens felles bærekrafts mål. Bærekraft er et felles samfunnsansvar, og Ateas bærekraftsatsing har en dyp verdi for ansatte, kunder og samarbeidspartnere i selskapet


Høres dette ut som noe for deg? Send oss din søknad i dag, vi gleder oss til å høre fra deg!

Vi søker deg som

 • Har en Bachelor eller Mastergrad innen IT/teknologi/Økonomi/Busines Analtycis eller lignende og ikke mer enn 2 års arbeidserfaring. Vi er åpen for deg som er helt nyutdannet i vår
 • Løfter blikket og ser strategiske løsninger der andre tenker teknologi
 • Tør å gjøre ting annerledes og du tør å ta ansvar
 • Er initiativrik, målrettet og entusiastisk

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du skal trives og lykkes i din rolle hos oss i Atea, og har tro på

 • Løsningsorienterte personer som samler inn nødvendig informasjon og kan identifisere de ressursene som trengs for å løse oppgaver
 • Samarbeidsvillige personer som fungerer bra med andre mennesker, løfter oppmerksomheten mot andres behov og viser villighet og evne til å hjelpe
 • Nøyaktige personer som oppfyller kvalitetsstandardene som trengs for arbeidet. Du legger merke til detaljene i arbeidet og sørger for at de hele tiden tas i betraktning


Annen informasjon

 • Oppstart: August 2022
 • Arbeidsomfang: 100 % stilling hvor du blir fast ansatt hos Atea
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work på vegne av Atea, og alle spørsmål vedrørende stillingen rettes til Silje Skretting Eidissen på silje.eidissen@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi mener vi har funnet riktig kandidat. Vi anbefaler deg derfor å legge inn en søknad med det samme, og senest innen 17. mai 2022

Informasjon om bedriften

ATEA er spesialister i IT-infrastruktur og ønsker å bruke sin kompetanse til å forme et enda bedre Norge. I nært samarbeid med sine kunder og partnere utvikler de løsninger som neste generasjon kan være stolte av. ATEA ønsker blant annet å bidra til mer effektiv læring i skolen. De vil styrke politiet og helseomsorgen i deres arbeid og på den måten være med og trygge vår felles velferd. Sammen med sine kunder i hele landet bygger ATEA Norge med IT. De hjelper sine kunder med hele kjeden, fra design, utvikling og produktforsyning til funksjon og vedlikehold. Gjennom å skape en IT-infrastruktur i verdensklasse er ATEA med og legger grunnlaget til et smartere og mer innovativt Norge.

ATEA finnes i syv land i Norden og Baltikum, har ca. 7000 medarbeidere, er markedsleder i Norden og Baltikum og er den tredje største IT-infrastrukturleverandøren i Europa. I Norge består selskapet av ca. 1 700 medarbeidere på et tyvetalls steder fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen