CatalystOne søker Technical Consultant!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

I samarbeid med CatalystOne ser Academic Work etter deres nye kollega med oppstart senest august 2022. Ved å bli en del av CatalystOne-familien, blir du en del av en raus kultur med sterke verdier, dyktige kollegaer og du får jobbe med noen av Norges største selskaper. Ønsker du å være med på å påvirke selskapets vekst?

Informasjon om stillingen

Som markedsledende aktør i Norden leverer CatalystOne Solutions skyløsninger innen Human Capital Management som inkluderer Core HR, kompetanseutvikling, Performance Management, Talent Management og kompensasjon. Som Technical Consultant blir du en viktig bidragsyter i den tekniske leveransen, og du vil være involvert i flere parallelle prosjekter samtidig. Du vil sammen med HR-konsulentene levere den beste Human Capital Magement (HCM) løsningen for å bidra til at kundene skaper fremragende resultater gjennom systematisk utvikling av medarbeideres prestasjoner, talent og potensiale. Opplæringen vil bestå av skygging i pågående prosjekter, håndtere enklere oppgaver samt bygge en teknisk løsning fra bunnen av.

Arbeidsoppgaver

Som CatalystOne sin nye Technical Consultant vil du være en troverdig rådgiver for kunder og vil være en nøkkelperson for å oppfylle kundens visjon og behov, fra et teknisk ståsted. Du vil jobbe hovedparten av tiden din med andre tekniske konsulenter og kunde.

 • Analysere kundens systemlandskap og identifisere og konfigurere de beste løsningene for kunde, i samarbeid med HR-konsulentene, prosjektlederne og kunde.
 • Lede tekniske møter med eksisterende kunder ved behov.
 • Bistå eksisterende kunder med nye integrasjoner og andre tekniske løsninger.
 • Utvikle, dokumentere og implementere de tekniske løsningene av deres HCM. programvare, som for datamigrering, integrasjon og sikkerhet.

Vi søker deg som

 • Gjerne har relevant høyere utdanning innen IT eller teknologi
 • Kommuniserer flytende på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Har grunnleggende forståelse innen programmering (Java, Python eller andre programmeringsspråk), HTML/CSS og ønsker å jobbe med integrasjoner (webservices, API-er), dataformater (JSON, XML, CSV) og datamigrering (import av store datamengder)


Som Technical Consultant fremstår du moden og serviceorientert i møte med kunden, for å skape tillit. I arbeidet med den tekniske leveransen mot kunde arbeider du strukturert og er svært selvgående, da du vil jobbe med flere parallelle oppgaver samtidig.

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid. Du blir fast ansatt hos CatalystOne etter endt rekrutteringsprosess
 • Plassering: Karenslyst Allé 2, 0278 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. CatalystOne har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

CatalystOne Solutions er et raskt voksende SaaS-selskap med over 200 super-engasjerte medarbeidere som alle jobber mot samme mål: å hjelpe organisasjoner med å bygge engasjerende og utviklende arbeidsplasser.

Vi ser på oss selv som mer enn en software-leverandør - en partner som jobber tett med kundene våre for å sikre at de lykkes og får maksimalt utbytte av sitt CatalystOne HR-system. Derfor tilbyr vi kontinuerlig hjelp og støtte, og setter vår stolthet i å alltid levere over forventning.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen