Har du interesse for radio og er god på koordinering?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Kan du tenke deg en spennende rolle med mange baller i lufta? Bauer Media Group er størst på radio i Europa. Nå søker de en dyktig Planner som skal bidra til å ta mediekonsernet til nye høyder.

Informasjon om stillingen

Som Planner i Bauer Media har du en spennende og variert arbeidshverdag. Du vil bidra både med et godt overblikk, men også et øye for detaljer. Bauer kan by på et godt miljø med sine 40 ansatte på hovedkontoret, i tillegg til mange freelancere som kommer innom i løpet av uka. Det er ønskelig med en rask oppstart, men vi er mer opptatt av å vente på rett kandidat.

Selskapet holder til i lokaler sentralt i Oslo, og det vil være mulighet for hjemmekontor flere dager i uka.

Arbeidsoppgaver

 • Planlegging og booking av spons og reklamekampanjer på radio
 • Booking av reklamekampanjer digitalt
 • Håndtere booking fra alle selgere og kvalitetssikre disse i bookingsystemet
 • Oppfølging og optimalisering av kampanjer
 • Dialog med kunder og mediebyrå
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • Har god tallforståelse
 • Har noe kunnskap om Excel, eller setter deg raskt inn i nye systemer
 • Gjerne har høyere utdannelse innen økonomi eller logistikk
 • Gjerne har erfaring fra lignende rolle

Som person er du

 • Strukturert
 • Nøyaktig
 • Trives med å ha mange baller i lufta

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest/etter avtale
 • Arbeidsomfang: heltid
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Bauer Media har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Bauer Media Group er et familieeid mediekonsern, opprinnelig tysk. Gruppen når ut til over 200 millioner brukere i 20 forskjellige land gjennom utgivelse av over 600 magasiner, kringkasting av over 100 radio- og TV stasjoner samt design av over 400 digitale plattformer. Bauer Media Group er størst på radio i Europa.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen