Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Seksjonsleder Medisinsk tekniske tjenester

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
15.05.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Ønsker du å ha en god følelse når du går hjem fra jobben? Hos oss vil du være med på å sikre at sykehusene i Helse Sør-Øst får stabile, moderne og gode IKT- løsninger som utvikler  og forbedrer pasientbehandlingen, til glede både for pasientene og det norske samfunnet.


Stillingen er en nøkkelrolle i å innføre ny medisinsk-teknisk teknologi i Helse Sør Øst.

Behovet for nytt medisinsk-teknisk utstyr (MTU) og moderne løsninger i regionen er sterkt økende både gjennom nye sykehusbygg og oppgradering av alle PC-klienter i regionen til Windows 10. Seksjon Medisinsk-tekniske tjenester (MTT) har utviklet seg mye det siste året, og trenger nå en ny ambisiøs, fremoverlent og nytenkende leder.   

Virksomhetsområdet IKT-tjenester i Sykehuspartner har ca. 470 ansatte, og består av seks avdelinger hvor Spesialtjenester er en avdeling med ansvar for medisinsk- tekniske tjenester, prehospitale tjenester, samt lokale tjenester til bygg og forskning. Seksjonen MTT har i dag 18 medarbeidere med ansvar for å etablere nye, og gjøre endringer på eksisterende IKT-løsninger som er integrert med medisinsk teknisk utstyr på sykehusene. I regionen er det et svært stort behov for utskifting av gammelt utstyr med nytt, avansert medisinsk teknisk utstyr.

Seksjon MTT jobber målrettet for å levere stadig mer med kortere ledertider til sykehusene. For å lykkes må vi jobbe agilt og teambasert i tett samarbeid med sykehusene, og sikre at ny teknologi bidrar til stadig bedre pasientbehandling. Den rette kandidaten vil lede seksjonen i kontinuerlig endring og utvikle medarbeiderne både personlig og faglig. 

Vi søker en leder som motiveres av vårt samfunnsoppdrag, er ambisiøs og med solid erfaring fra ledelse i teknologitunge virksomheter.

Arbeidsoppgaver

 • Lede og videreutvikle seksjonen for å møte det store behovet i regionen
 • Løfte seksjonens leveransekraft gjennom kontinuerlig forbedring og overgang til agil og flytbasert arbeidsmetode
 • Bidra aktivt i den strategiske utviklingen av fagområdet i regionen og i avdelingen
 • Utvikle styringsstrukturen i seksjonen og planleggingen av arbeidet
 • Budsjett-, risikostyrings- og personalansvar for seksjonen Sette mål for og utvikle seksjonens medarbeidere

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning innen IT (minimum bachelor, helst master) gjerne i kombinasjon med økonomifag. Lang og relevant erfaring kan til en viss grad kompensere for manglende utdanning
 • Kunnskap og erfaring med tverrfaglige team og leveransemodeller, gjerne erfaring som produkteier og/eller agil arbeidsmetodikk.
 • Ledererfaring fra større, komplekse IKT-organisasjoner
 • Erfaring fra kundenære roller, fortrinnsvis innen IKT
 • Kunnskap om, og innsikt i samspillet mellom teknologi og forretning
 • Evne til å se sammenhenger og avhengigheter mellom organisasjon, system og prosess

Hvem er du?

 • Du har stor arbeidskapasitet og evner å levere i høyt arbeidstempo
 • Du motiverer, inspirerer og leder ved å løfte frem andre
 • Du prioriterer godt og kommuniserer tydelig rundt mål og strategi
 • Du har erfaring fra og brenner for faget lean/agile
 • Du har gode samarbeidsevner, og evner å bygge bro mellom ulike miljøer
 • Du er resultat- og løsningsorientert med dokumentert gjennomføringsevne
 • Du er en pådriver for endring og utvikling, som tør å utfordre etablerte sannheter
 • Du er en nettverksbygger som evner å navigere i en stor organisasjon
 • Du god på å bygge team med engasjement og stolthet
 • Du har gode kommunikasjonsevner og evner bygge gode relasjoner på tvers av avdelinger

Vi tilbyr

 • En utfordrende stilling i et spennende fagmiljø i vekst og med høy kompetanse Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
 • Interessante, utviklende og varierte arbeidsoppgaver
 • En gruppe flinke og høyt motiverte medarbeidere
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Fleksible arbeidstidsordninger
 • Lokaler i nær tilknytning til offentlig kommunikasjon Lønn etter avtale


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25.


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Marte Aasheim Berg
Stillingstittel
Ass.direktør
Telefon
926 46 863


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen