Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du interessert i å bli en del av en av Nordens største virksomheter innen fellestjenester til sykehussektoren?

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema
Avdeling for Prosjektledelse Bygg IKT i Sykehuspartner er en enhet som jobber med prosjektledelse, og styring av IKT-leveranser til nye sykehus. Enheten skal blant annet levere IKT til 10+ nye sykehus/bygg i regionen de neste 10-15 årene. Prosjektene er varierte i lengde, kompleksitet og størrelse – fra ombygging av eksisterende bygg til helt nye sykehus. Eksempler på våre prosjekt: Nytt sykehus Drammen, Nye Aker sykehus, Nye Rikshospitalet, Nytt klinikk-og protonbygg Radiumhospitalet, Nytt psykiatribygg AHUS og Sørlandet sykehus mfl. Nå søker vi en prosjektleder. 


Arbeidsoppgaver:
 •  Operativt lede Sykehuspartners leveranser ved å planlegge, organisere og tilrettelegge for tverrfaglig arbeid med Sykehuspartners ulike fagmiljøer
 • Være rådgiver til helseforetakene og byggherre gjennom alle fasene i et byggeprosjekt
 • Delta og rapportere i aktuelle samhandlings-fora for prosjektet
 • Levere på parameterne tid, kostnad og kvalitet basert på bevisst risikostyring
 • Være aktiv bidragsyter både i Sykehuspartners fagmiljø for program-og prosjektledelse, intern kompetansebygging og i utviklingen av metodikk for bygg IKT, gjerne med en smidig vinkling


Kvalifikasjoner:
 •  Bachelor eller høyere utdanning innenfor relevant fagområde. Lang og relevant erfaring kan kompenseres for manglende utdanning
 • Erfaring med prosjektledelse
 • Erfaring fra arbeid/prosjekter innen IKT-infrastruktur og/eller systemtilpasninger
 • Kjennskap til smidig metodikk er ønskelig
 • Teknisk kompetanse innen IKT området er ønskelig
 • Evne til å se helhetlig -sammenhenger og avhengigheter mellom organisasjon, system og prosess
 • Kjennskap til metodeverk som Prince2 og/eller PMP. Sertifiseringer er ingen krav, men du vil måtte påregne å gjennomføre kurs/ seminarer for kontinuerlig utvikling


Vi tilbyr:
 •  Utfordrende, varierte og spennende prosjektoppdrag for innføring av IKT i nye sykehusbygg
 • Et faglig utfordrende prosjektledermiljø med dyktige og motiverte kollegaer
 • Mulighet for å være med å utvikle fagområdet og egen stilling
 • Eget lederutviklingsprogram og gode muligheter for faglig utvikling og kompetansebygging
 • Sertifisering i Prince2 innenfor prosjektledelsesfaget
 • Fleksibel arbeidstid, overtidsordning og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Balansert jobb-familieliv
 • Bedriftsidrett og støtte til treningsabonnement
 • Lønn etter avtale

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jonas Rambæk
Stillingstittel
Partner
Telefon
932 42 133
Nettverk
LinkedIn
Kontaktperson
Polina Hermandsen
Stillingstittel
Rådgiver Research & Analyse
Telefon
938 07 457
Kontaktperson
Christoffer Røstad
Stillingstittel
Researcher
Telefon
932 66 003

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen