Er du student og interessert i å bygge karriere i et tech-selskap med store ambisjoner?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du fleksibel, løsningsorientert, og opptatt av å yte god service? Ønsker du samtidig å ta del i et positivt og inkluderende arbeidsmiljø hvor du satser på bærekraft og fremtidsrettede løsninger? Da anbefaler vi at du leser videre!

Informasjon om stillingen

I samarbeid med Wanda ser vi nå etter to Customer Success medarbeidere til kontorene deres i hjertet av Oslo. Wanda er en raskt voksende norsk teknologi- og logistikk start-up som er etablert i Stockholm, Oslo og Stavanger. Wanda leverer plass som en tjeneste som gir byboere tilgang til ekstra oppbevaringsplass med et klikk. Samtidig leverer selskapet tjenester knyttet til sirkulær økonomi gjennom å tilby vedlikehold og andre tjenester. Nå som selskapet vokser har innkommende trafikk og kundehenvendelser også økt. Wanda trenger derfor å rekruttere to kandidater som kan jobbe fulltid i sommer, og for den rette kandidaten vil man også kunne tre inn i en deltidsrolle etter sommerferien.

I rollen som Customer Success medarbeider betyr at du er et førsteledd for kundehenvendelser som kommer inn gjennom e-post, telefon og chat i både Norge og Sverige. Her skal du sørge for at kunden blir ivaretatt ved å løse de ulike ordrebestillingene eller henvendelsene som måtte komme inn. Videre innebærer det å administrere ordrebestillinger, oppfølging og koordinering med driftsteamet, samt andre servicerelaterte oppgaver slik at du forankre en god kundeopplevelse.

Dette er en spennende stilling for deg som er interessert i bedriftsutvikling, og som også gjerne har en interesse for bærekraft og miljø!

Du blir tilbudt

 • Et ungt og inkluderende miljø med dyktige kolleger
 • Jobb i et selskap som satser på en grønnere og mer bærekraftig hverdag
 • Gode betingelser og personalordninger med blant annet fri kantine og treningstilbud på Barry's
 • Spennende og varierende arbeidsoppgaver i et selskap i vekst

Arbeidsoppgaver

 • Organisere og løse inngående kundehenvendelser på e-post, chat og telefon for Norge og Sverige
 • Bistå i administrative oppgaver, herunder koordinering med vår driftsavdeling
 • Formidle innsikt fra kundedialog til øvrige ansatte og selskapet
 • Administrere og kvalitetssikre innkommende ordre og bestillinger

Vi søker deg som

 • Gjerne er student med over ett år igjen av studiet
 • Har gode kommunikasjonsevner og er flytende norsk og engelsk. Fordel om du også snakker svensk eller har erfaring med svensktalende, men ikke et krav
 • Gjerne har tidligere erfaring med kundeservice eller lignende arbeid
 • Er glad i å prate med mennesker, har integritet i forhold til deg selv og andre, og du tør å si "nei"


Selv om du må oppfylle noen minimumskrav, er det personligheten og potensialet vi vil legge mest vekt på når vi vurderer kandidater. I stillingen som Customer Success medarbeider ser vi etter en kandidat som liker å jobbe strukturert. Du er løsningsorientert ved at du kan identifisere ressurser som trengs for å løse problemer og oppgaver. Du er også fleksibel og rask til å godta nye oppgaver på strak arm. Dette er egenskaper vi vil vektlegge på kandidater i vår intervjuprosess.

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100% heltid i sommer, deltidsstilling fra høsten
 • Plassering: Youngstorget 3, 0181 Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Wanda har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Wanda er en raskt voksende norsk teknologi- og logistikk start-up som er etablert i Stockholm, Oslo og Stavanger. Wanda leverer plass som en tjeneste som gir byboere tilgang til ekstra oppbevaringsplass med et klikk. Samtidig leverer selskapet tjenester knyttet til sirkulær økonomi gjennom å tilby vedlikehold og andre tjenester. Selskapet ble startet av fem gründere med et felles mål om å gi folk i byen en enklere, mer fleksibel og et rimeligere tilgang på plass, nå de trenger det. Per i dag eies selskapet av de ansatte, med blant annet Proventure, OBOS og Posten Norge som medinvestorer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen