Er du nyutdannet og vil kickstarte din karriere innen kundeservice?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du erfaring fra kundebehandling fra et serviceyrke, og vil bli med i et selskap i sterk vekst som er med på å endre energibransjen?

Informasjon om stillingen

Otovo er et norsk green-tech selskap i sterk vekst, og vi søker nå etter noen som kan hjelpe oss med ta i mot og håndtere innkommende henvendelser fra eksisterende- og potensielle kunder. Som vår nye supportmedarbeider vil dine oppgaver hovedsakelig være å håndtere innkommende henvendelser via telefon og chat fra kunder som trenger teknisk support, ønsker å få en oppdatering på sin installasjon og andre mer generelle henvendelser. Du vil være en del av operations-teamet og få tett oppfølging av våre customer success managere.

Arbeidsoppgaver

 • Besvare kundehenvendelser som gjelder teknisk support og pågående prosjekter via telefon og chat
 • Hjelpe prosjektledere med å informere kunder om prosjektstatus
 • Feilsøke tilkoblingsproblemer med app

Vi søker deg som

 • Trives med å yte god kundeservice samt har evne til å løse saker fortløpende
 • Har god formuleringsevne skriftlig og muntlig både på norsk og svensk. Dette er viktig da du kommer til å hjelpe både svenske og norske kunder.
 • Har en interesse for det grønne skiftet og ønsker å lære mer om solcellepaneler
 • Har teknisk forståelse

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest
 • Arbeidsomfang: 100%, dersom du er ferdigutdannet 2022, kan rollen kombineres deltid i mai
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. XX har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Otovo er fremtidens energiselskap. Siden Otovo ble startet i januar 2016 har selskapet vært gjennom en rivende utvikling. I løpet av det første året ble Otovo markedsledende i Norge på salg av solceller til private hjem. Otovo har siden etablert seg i 7 land i Europa og er klar for ekspansjon til nye land. Otovo gjør det enkelt å produsere kortreist og garantert grønn energi på eget tak. Gjennom deres markedsplass organiseres et nettverk av lokale, kvalitetssikrede og dyktige installatører. Solenergiselskapet sammenligner priser fra installatører som konkurrerer om å legge solcellepaneler på taket ditt. I tillegg leverer Otovo en tjeneste som lar huseiere følge strømproduksjonen på mobilen. Solcellene kan både kjøpes og leases.

Otovo er finansielt solide og har noen av Skandinavias største investorer i ryggen, inkludert svenske Axel Johnson, pensjonsselskapet KLP og det statlige klimainvesteringsfondet Nysnø.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen