Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du nyutdannet innen markedsføring og kommunikasjon?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema

Ønsker du en fortsatt bratt læringskurve etter studietiden? På vegne av Marsh søker vi en Marketing & Communications Graduate til deres traineeprogram!

Informasjon om stillingen

Marsh McLennan er et verdensledende forsikringsmegler- og risikokonsulentselskap som består av fire store virksomheter. Marsh er en av de fire ledende virksomhetene og spesialiserer seg innen forsikringsmegling og løsninger for risikostyring. Marsh jobber aktivt med identifisering av risiko, risikoanalyse og skadebehandling. Deres kunder forventer de beste tjenestene og servicen i bransjen. Deres høye ambisjons- og aktivitetsnivå skal inspirere og utfordre dyktige og velutdannede og kommersielt drevne mennesker til å ta del i deres vinnerteam!

Som Marketing & Communications Graduate i Marsh vil du i samarbeid med selskapets nordiske markeds- og kommunikasjonssjef jobbe med en rekke ulike arbeidsområder innen både B2B markedsføring og kommunikasjon. Du vil bistå med oppgaver av både strategisk og operativ karakter og ha kontakt med deres europeiske og nordiske organisasjon.

Som Marketing and Communications Graduate vil du inngå I Marsh sitt traineeprogram. Programmet er en unik kombinasjon av kursing og "on the job training" og et grunnlag for din fremtidige karriere. Du få en unik mulighet til å vokse i en stor og internasjonal organisasjon hvor du vil utvikle dine personlige og profesjonelle ferdigheter gjennom få egne ansvarsområder, drive prosjekter og motta støtte fra kompetente kolleger underveis, og du vil rapportere til CEO.

Hvorfor Marsh?

 • Et spennende traineeprogram på 18 måneder
 • Solid introduksjon til risikostyring og forsikringsbransjen
 • Mentorskap, utdanning og internasjonale karrieremuligheter
 • Et arbeidsmiljø som er preget av engasjement, lagånd og stor takhøyde
 • Individuelle oppgaver, personlig ansvar og forretningsrelaterte prosjekter


Hos Marsh er de opptatt av mangfold og inkludering i sin daglige forretningsdrift. Et mangfold av tanker, meninger og ferdigheter bidrar til at de kan levere de beste tjenestene til sine kunder. Dypt forankret i deres verdier og prinsipper er behovet for å respektere en hver kollega som et individ, og de ser på sine ansatte som deres største fordel.

Arbeidsoppgaver

Du vil støtte Marshs Nordic Marketing & Communications Manager med oppgaver som er knyttet til selskapets nordiske og norske markedsstrategi, og du vil ha ansvar for å utarbeide og sende kommunikasjon til selskapets kunder og prospekter, som i Marsh utgjør noen av Norges største selskaper. I tillegg vil det foregå løpende planlegging og gjennomføring av vår digitale og sosiale mediestrategi (LinkedIn, Facebook, Google Ads og Marsh sin nettside). Siden du også vil være en del av vår globale markedsførings- og kommunikasjonsorganisasjon, må du delta i planleggingsmøter samt oversette og tilpasse globale markedsføringskampanjer, inkludert skriving av innhold til nettsider, nyhetsbrev og marketing automation flows. Du vil også være med på å planlegge og gjennomfløre kundearrangementer og webinarer.

Vi søker deg som

 • I løpet av det siste året har fullført en bachelor- eller mastergrad i markedsføring og/eller kommunikasjon, og kan vise til gode resultater
 • Gjerne har erfaring fra en relevant deltidsjobb
 • Har forståelse og interesse for digital markedsføring, herunder bruk av sosiale medier, e-mail marketing og SEO
 • Har gode kommunikasjonsevner og er flytende i norsk og engelsk
 • Er ambisiøs, modig og liker å jobbe i høyt tempo med mye kundekontakt


Som person er du analytisk, detaljorientert og strukturert i din tilnærming til arbeidsoppgaver. Du er fleksibel og proaktiv og setter din ære i å overholde tidsfrister. Vi har det travelt, så du klarer også å beholde roen og oversikten i pressede situasjoner

Annen informasjon

 • Oppstart: September
 • Arbeidsomfang: Heltid
 • Arbeidssted: Oslo
 • Søknadsfrist: 16. mai. Vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Marsh er et verdensledende forsikringsmegling- og risikorådgivningsfirma. Selskapet jobber aktivt med identifikasjon av risiko, risikoanalyse og skadehåndtering innen blant annet olje, energi og shipping industrien. De har noen av de største kundene i bransjen og tilbyr skreddersydde og kompetansebaserte løsninger for å sikre sine kunder. Marsh er i rask vekst og i den forbindelse er de på utkikk etter en ny person til å bli med veksten.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen