Er du en teamplayer og er dyktig på koordinering?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kløfta
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ønsker du å jobbe i en innovativ teknologibedrift som har hele Europa som marked og som spår eksponentiell vekst fremover?

Informasjon om stillingen

Dette er en spennende stilling i et firma som besitter teknologi til å kunne forandre fremtidens kjøpemønstre. Hvis dette høres interessant ut anbefaler jeg deg å søke!

I samarbeid med Element Logic Norge søker vi nå en som kan supportere kundene og salgsorganisasjonen i Norge. Denne rollen vil jobbe tett med salgsavdelingen for å sikre lønnsom vekst i Element Logic. Sales Support Norge vil støtte salget i alle avdelinger, og målet er å bidra til høyere salgsaktivitet og økt kundetilfredshet ved å være en CRM-superbruker. Dette er en spennende mulighet for deg som trives med salg, og som på sikt ønsker å forme din egen rolle!

Element Logic jobber med robotløsninger og optimalisering av lager. De designer, leverer og skreddersyr løsninger som vil effektivisere arbeidsflyten til kundene. Se videoen nedenfor for å forstå hvor effektivt og brukervennlig systemene er.

Arbeidsoppgaver

 • Administrere innkommende leads
 • Registrere tilbud og alle aktiviteter som følge av et tilbud. For eksempel koordinere ressurser, følge opp forsendinger, og sørge for at varelister er oppdaterte
 • Ordreregistrering og vedlikehold av CRM system
 • Bistå salgsressurser med administrative oppgaver
 • Administrere kundehenvendelser

Vi søker deg som

 • Med fordel har høyere utdannelse, feks innen forretningsutvikling, økonomi og administrasjon eller lignende
 • Har erfaring med Dynamics eller andre CRM-system er en fordel, men ikke et krav
 • Har erfaring med Teams og bruk av Sharepoint
 • Har solid erfaring med Office-pakken
 • Har en forretningsforståelse og forstår verdien av supportering
 • Kommuniserer meget godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk


Som person er du løsningsorientert og proaktiv, og trives i både teamarbeid men også selvstendig arbeid. Du lærer fort, og liker godt å bli faglig utfordret på jobb.

Annet:

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, 6 måneder med mulighet for forlengelse
 • Plassering: Dyrskuevegen 26, 2040 Kløfta
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Element Logic har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Vi selekterer søkere og inviterer til intervjuer forløpende. Dette kan bety at vi stenger annonsen når vi har funnet relevante kandidater, og dermed ikke tar flere kandidater inn i prosessen. Vår anbefaling er at du sender inn en søknad så raskt som mulig om du finner stillingen interessant.

Informasjon om bedriften

Siden 1985 har Element Logic® optimalisert virksomheters lagerdrift. Vi har lang erfaring med å designe og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til kundene våre. Uansett lagerstørrelse eller bransje bidrar robotløsninger, materialhåndteringssystemer, programvare og konsulenttjenester til å forbedre kundenes verdikjede, være mer lønnsom og oppfylle sluttkundens forventning om rask levering.

Som verdens første AutoStore-partner har vi lang erfaring med å designe, levere og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til våre kunder. Element Logic har mer enn 220 ansatte i Europa og omsatte for over 200 millioner euro i 2021. Hovedkontoret er i Norge, med datterselskaper over hele Europa.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen