Er du en utvikler på jakt etter en arbeidsplass med fokus på kompetanseheving?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Ser du etter muligheten til å jobbe på langsiktige prosjekter hos spennende kunder? Hos oss får du jobbe med noen av de største og mest interessante merkevarene i verden, og du vil bli støttet av et team med lang erfaring som vil støtte deg i din utvikling fremover. En stilling som passer deg på reisen til å bli fullstack!

Informasjon om stillingen

TECHNIA tilbyr en spennende og utfordrende jobb i et selskap som vokser og utvikles raskt. Vi er et mangfoldig selskap med mer enn 20 nasjonaliteter som verdsetter kompetansen og erfaringen til de ansatte. Du vil bli inkludert i et godt arbeidsmiljø hvor man bygger hverandre opp og deler kunnskap. TECHNIA har som mål å finne løsninger på enhver utfordring!

Som konsulent hos TECHNIA vil du ta del i en bedrift med store muligheter for kompetanseheving (både intern og ekstern kursgivning bl.a) og spennende kortere og langvarige prosjekter.

Hva tilbyr vi deg som arbeidstaker?

 • Du vil få mye frihet til å forme ditt eget arbeid
 • Vi vil utvikle deg som kollega hele veien og vi ser på deg som langsiktig investering
 • Vi er flinke på å hjelpe hverandre og vi bruker arbeidsplassen som et sted hvor vi lærer
 • Mulighet til å ta del i en internasjonal bedrift
 • Utfordrende prosjekter innen mange ulike områder
 • Intern og ekstern kursing
 • Konkurransedyktige betingelser, god forsikringsordning og pensjon
 • Moderne kontorer og kantine på Skøyen


Med kreativitet og lidenskap tar vi en del fremtidig innovasjon og kan derfor tilby en stimulerende rolle, i et selskap som vokser og utvikles over hele verden. hos TECHNIA vil du jobbe med flere av verdens største og mest interessante merkevarer. Du vil få jobbe med svært konkurransedyktige systemer som 3DEXPERIENCE Platform fra Dassault Systèmes og TECHNIA Value komponenter.

Arbeidsoppgaver

Som applikasjonsutvikler vil du bli en del av et løsnings- og leveranseteam som er ansvarlig for å levere høy kvalitet og effektive programvarebaserte løsninger i kundeprosjekter. Arbeidet inkluderer design, modellering, konfigurasjon, web-grensesnitt og backend programmering for å skape smidige og effektive prosesser.

Etter hvert som du utvikler deg i rollen vil du være med på å kartlegge kundenes behov og krav og realisere disse i systemløsninger. Du vil kontinuerlig samarbeide med kunder og sørge for å levere funksjonelle løsninger basert på kundens krav og forventninger. Du vil med andre ord være en viktig bidragsyter til teamet!

Vi søker deg som

 • Relevant erfaring med utvikling, enten fra backend, frontend eller fullstack
 • Behersker engelsk på et høyt nivå både muntlig og skriftlig
 • God kunnskap i Java, JavaScript, JSP, Ajax og Web-tjenester
 • Har norsk statsborgerskap, som vi krever for å få sikkerhetsklarering hos kunder med strenge sikkerhetskrav

Annen informasjon

 • Sted: Oslo
 • Varighet: Fulltid, fast ansettelse hos TECHNIA
 • Søknadsfrist: Løpende selektering


Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Technia. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Ved å kombinere markedsledende løsninger og teknologi med vår kompetanse og erfaring hjelper vi våre kunder med å gjøre visjoner om til reelle verdier. Våre løsninger brukes over hele verden i bransjer som biovitenskap, bilindustri, reiseliv, detaljhandel, offshore, telekommunikasjon, mote- og matvareindustri. Vi leverer produkter og tjenester til over 4000 kunder, inkludert 43 som befinner seg på Fortune 500. TECHNIA er en del av Addnode Group, notert på Nasdaq OMX Nordic List.

TECHNIA – ledende på kunnskap innen Product Lifecycle Management og digitalisering av produktutvikling.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen