Er du en kreativ sjel med kjærlighet for teknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Lyst til å styre egen hverdag og jobbe med interessant og relevant teknologi? Som digitaliseringsingeniør hos oss jobber du med hele bredden innen digitalisering og hjelper våre kunder med å implementere Industri 4.0. For deg med bakgrunn fra IT så kommer vi til å kunne tilby deg spennende utfordringer og en hverdag med stor gjensidig tillit!

Informasjon om stillingen

Hos oss jobber vi med spennende teknologi, og som digitaliseringsingeniør vil du levere på industri 4.0 i mindre eller større team. Det som skiller oss fra andre bedrifter er at vi jobber med et veldig bredt spekter av løsninger innenfor digitalisering, som f.eks. Industriell IoT, Assisted- og Augmented Reality. Det gir oss muligheten til å ta i bruk vår kreative side. Du får også jobbe veldig tett med tverrfaglige team innen automasjon og industriell cyber-sikkerhet, og med dette så får du en enorm variasjon i hverdagen hvor du hele tiden bygger ny kompetanse.

Vi er en liten og agil bedrift som gir deg muligheten for å være med på å forme oss som bedrift. Vi får mye utløp for kreativiteten vår i møte med kundene, da vi har en god verktøykasse med løsninger, og det er alltid problemstillinger vi må løse med innovasjon og ny teknologi. Du kommer aldri til å stå stille med faglig utvikling hos oss!

Kim jobber som teknisk leder hos oss, og dette trives han aller best med:

"At det er en variert arbeidsdag, og at du kan være med på å påvirke hverdagen din selv."

Dersom du er opptatt av å ha en hverdag med stor variasjon så kommer du til å trives godt hos oss. Du ser kanskje etter en arbeidsplass hvor din stemme betyr noe og hvor du vil være en del av strategien fremover. Hos oss er det kort vei til beslutning, da vi er en relativt liten bedrift med 23 ansatte i dag. Vi er en tett og sammensveiset gjeng, og håper at du vil bli en del av den!

Du blir tilbudt

 • En arbeidsplass hvor vi alltid vurderer ny og spennende teknologi, med kollegaer som er like engasjert som deg
 • Påvirkning på egen hverdag og bedriften som helhet
 • Et utløp for din evne til å se gode og kreative løsninger
 • Flat struktur i bedriften, og en sammensveiset gjeng som gjerne finner på aktiviteter sammen på fritiden
 • Vi lover deg tillit under ansvar
 • En konkurransedyktig lønn, god pensjon og forsikring

Arbeidsoppgaver

Digitalisering handler om å ta i bruk teknologi for å redusere kostnader og skaffe seg nye inntektsstrømmer. Det ligger et stort potensial i å utnytte data som produseres i egen verdikjede for å skaffe seg innsikt for å drive forbedringsarbeid.

Hos oss vil du jobbe med:

 • Rådgivende tjenester
 • Løsninger fra anerkjente leverandører som PTC, Crosser, RealWare og mer
 • Industrielle IoT plattformer
 • Edge-teknologi
 • Assisted og Augmented-reality løsninger

Vi søker deg som

 • Du har en relevant utdannelse innen IT
 • Du har kjennskap til objektorientert programmering
 • Du kan kommunisere flytende på norsk og engelsk

Som person er du

 • Løsningsorientert og liker å komme med kreative løsninger
 • Selvstendig - Du får mye tillit hos oss og vi stoler på deg til å få fremdrift i oppgavene dine (men det er alltid mulig å få hjelp)
 • Serviceinnstilt i møte med kunder

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest / Etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse i Triple-S
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Triple- S har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen