Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vi søker Test data manager

Oppdragsgiver: Sykehuspartner HF

Sykehuspartner – en partner for helsetjenester i utvikling Sykehuspartner HF leverer tjenester innen IKT, prosjekt, logistikk og HR til alle sykehusene i Helse Sør-Øst og eies av det regionale helseforetaket Helse Sør-Øst. Sykehuspartner forvalter og drifter et av Nord-Europas største og mest avanserte IKT-miljøer med over 80.000 brukere og ulike sentrale og lokale IKT-løsninger som understøtter et mangfold av arbeidsprosesser i pasientbehandlingen. Helseteknologi er i rivende utvikling og er meget sentralt for en bærekraftig spesialisthelsetjeneste. Sykehuspartner har ca 1600 medarbeidere ansatte på følgende lokasjoner: Oslo/Skøyen, Drammen, Grimstad, Porsgrunn, Fredrikstad, Gjøvik, Hamar, Lillehammer og Tynset. Sykehuspartner er miljøsertifisert. Sykehuspartner er opptatt av mangfold, vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av for eksempel alder, kjønn, funksjonshemming, hull i CV , nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fredrikstad, Drammen, Grimstad, Porsgrunn
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
16.05.2022
Gå til søknadsskjema
Bli kjent med Sykehuspartner

Har du lyst til å ha en sentral rolle i det å sikre at utvikling-, innovasjon- og endringsprosjekter har tilgang til data de trenger for å bygge fremtidens helsetjeneste?

I rollen Test data manager vil du få ansvar for å bygge opp tjenesten for å kunne tilby ulike type data til utvikling-, test-, kurs- og innovasjonsformål med et særskilt fokus på syntetiske data.

Sykehuspartner er et av Nordens største leverandør av fellestjenester til helseforetak. Vi betjener helseforetakene i Helse Sør-Øst med IKT, lønn og personal. Ved å kombinere kunnskap om helsesektoren med teknologikompetanse, utvikler vi fremtidsrettede og effektive løsninger som bidrar til at 80 000 helsearbeidere får frigitt tid og ressurser til behandling av pasienter. Vi jobber målrettet innen tre fokusområder: Fremoverlent, ansvarlig, medspiller. Slik strekker vi oss mot vår visjon: En partner for helsetjenester i utvikling. 

Virksomhetsområdet Prosjekttjenester og leverandørstyring er ansvarlig for leveranser av utvikling-, forvaltnings- og innovasjonsprosjekter til riktig tid, kost og kvalitet. Virksomhetsområdet består av syv avdelinger, hvorav avdelingen Test og release ivaretar test og kvalitetssikring, samt sikrer kontrollerte produksjonssetting, overlevering og mottak av nye og endrede tjenester.

Seksjon Testmiljø og testverktøy har hovedfokus innen testmiljø, testdata, testverktøy, testautomatisering og ytelsestesting. Vi har et svært godt kollegialt arbeidsmiljø med fokus på deling av informasjon, kompetanse og problemløsing

Vi søker deg som ønsker å ha en sentral rolle i det å sikre at utvikling-, innovasjon- og endringsprosjekter har tilgang til data de trenger for å bygge fremtidens helsetjeneste. 

Det er muligheter for kontorplass tilknyttet lokasjonene Skøyen, Fredrikstad, Porsgrunn, Drammen, Grimstad samt Innlandet. Oppgi i søknaden hva du foretrekker. Sykehuspartner har i tillegg fleksible arbeidstidsordninger samt mulighet for kombinasjon av fysisk tilstedeværelse kontor kombinert med å jobbe hjemmefra, etter avtale. 

Arbeidsoppgaver

 • Du vil få et særskilt ansvar for å bygge opp tjeneste innen testdata
 • Utarbeide og vedlikeholde strategi for bruk av ulike type data
 • Utvikle prosedyrer og rutiner
 • Være en av personvernkontaktene for virksomhetsområdet Prosjekttjenester og leverandørstyring
 • Utvikle presentasjoner og formidle viktigheten av syntetisk databruk internt i organisasjonen


Vår organisasjon har fokus på kontinuerlig forbedring, og i den forbindelse må det påregnes at innhold i arbeidsoppgaver og roller vil kunne endres over tid.

Kvalifikasjoner

 • Høyere utdanning på høyskole-/universitetsnivå, særskilt relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • God teknisk forståelse
 • Erfaring innen testdata og/eller testmiljø er en fordel
 • Erfaring innen ITIL og/eller ISTQB er en fordel
 • Gode norskkunnskaper muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

 • Vi søker deg som er fremoverlent, selvdreven og med høy gjennomføringsevne
 • Er kunnskapssøkende, og trives med å tilegne deg ny kompetanse på en selvstendig måte
 • Evner å dykke ned i detaljer vedr teknologi-, organisasjon- samt prosess, samtidig med å ha fokus på helheten
 • Trives med å tenke nytt og å jobbe med kontinuerlig forbedring
 • Har erfaring med å formidle budskap 

Vi tilbyr

 • Svært godt kollegialt arbeidsmiljø med fokus på kompetanse- og informasjonsdeling
 • Fleksible arbeidstidsordninger samt mulighet for kombinasjon av fysisk tilstedeværelse kontor kombinert med å jobbe hjemmefra, etter avtale
 • Gode forsikrings- og pensjonsvilkår
 • Mulighet til aktivt å bidra med de beste løsninger innen testdata, i et av Norges største teknologimiljøer
 • Tett samarbeid med de andre helseregionene vedr testdata og testmiljø


Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren ber om å ikke bli oppført på den offentlige søkerlista. Dersom anmodningen ikke tas til følge, vil søker bli informert, jf. offentlighetslovens §25


Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Christine Flesvig
Stillingstittel
Seksjonsleder
Telefon
911 38 496

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen