Vil du jobbe med samfunnskritiske tjenester og utgjøre en forskjell for samfunnet?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du fullført IKT/elektroniker fagbrev eller fagskole? Har du lyst på en arbeidshverdag hvor ingen dag er lik? Vi jobber med kommunikasjonssystemer for nødnettbrukere, energibransjen, industri og transport og nå ser vi etter en ny IKT tekniker!

Informasjon om stillingen

Vi er 12 kollegaer i dag, hvor du vil bli med oss på teknisk avdeling. Her vil du jobbe sammen med 4 andre teknikere, hvor vi sørger for at vi vedlikeholder våre samfunnskritiske leveranser. Vi samarbeider tett med ledende produsenter av kommunikasjonsutstyr og løsninger. Dette gjør oss i stand til å tilby den beste løsningen og det som passer den enkelte kunde ut ifra deres krav og behov.

For å levere løsninger som dekker kundenes behov, er det en forutsetning at vi har god kunnskap om markedet. TC Connect har derfor valgt å satse spesielt på de bransjer vi har inngående kjennskap til. Dette har vi lykkes med så langt. Nødetatene, energi, industri, transport samt olje og gass vil fortsatt være våre satsningsområder i årene som kommer.

Det vi gjør her har stor betydning for mange. Arbeidet du gjør hos oss vil også ha en stor påvirkning på samfunnet, da det er kritisk at våre tjenester fungerer godt for brukerne. Vi trives i arbeidet fordi vi vet at arbeidet vi legger ned utgjør en forskjell for mange.

Du blir tilbudt

 • En hverdag med mye variasjon, det er sjeldent like dager hos oss
 • Arbeid med samfunnskritiske leveranser og tjenester sammen med dyktige kolleger
 • Vi er et godt etablert miljø med mange kompetente kollegaer
 • Vaktordning hver 4 uke som er godt kompensert
 • Vi er inkluderende hos oss, alle involveres og vi sørger for å dra mot felles mål sammen

Arbeidsoppgaver

 • Support og service på kommunikasjonsutstyr
 • Idriftsetting av kommunikasjonsløsninger
 • Tilbudsarbeid
 • Ressursperson på IKT internt

Vi søker deg som

 • Er serviceinnstilt, vi støter på kunder daglig og det er viktig for oss å møte dem og relatere til deres situasjon
 • Gode samarbeidsevner, du trives med å jobbe med andre og få samarbeid til å fungere godt
 • Selvstendig, du klarer å drive dine ansvar og oppgaver fremover

Hva slags bakgrunn har du?

 • Du har fagbrev eller fagskole innen IKT eller elektronikk
 • Du har førerkort klasse B
 • Du kan kommunisere godt på norsk og engelsk
 • Du må kunne sikkerhetsklareres

Annen informasjon

 • Oppstart: snarest / etter avtale
 • Arbeidsomfang: Fulltid, fast ansettelse
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. TC - Connect har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen