Er du interessert i å bli en del av den viktigste leverandøren av teknologi til norsk landbruk?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om stillingen

En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet basert på det bonden kan. Og som bondens partner er et av våre mål å gi bonden de digitale verktøy hen trenger for effektivt å kunne gjøre jobben.
 
Vi er på utkikk etter systemutviklere som ønsker å lage brukervennlige web-applikasjoner som får den norske bonden til å smile når de brukes. Som systemutvikler i avdeling Digitale flater i Felleskjøpet blir du en del av et tverrfaglig utviklingsteam med ansvar for en eller flere av løsningene våre. 
 
Vi har ansvaret for netthandelsløsninger og flere skreddersydde verktøy for den norske bonden. 
Vi er til sammen 4 team som jobber etter smidig utviklingsmetodikk – vi har både produkteiere, UX-ere, testere, front-end- og back-end-utviklere i en fin miks av interne og innleide.   

Hvem er du?

Vi ser etter deg som trives med utvikling av applikasjoner med et formål, som er opptatt av kvalitet og pålitelighet i løsninger. 
Du liker å diskutere deg fram til gode og effektive løsninger før du setter i gang. 
Par-programmering og samarbeid med de andre i teamet ser du som en selvfølge.
 
Du:

 • er systemutvikler
 • har relevant utdanning på minimum bachelor-nivå
 • har minimum 3 års erfaring med utvikling av tjenestebaserte web-løsninger
 • (back-end) kan C#, .Net, microservices og er kjent med beste praksis for moderne arkitektur 
 • (front-end) kan React, C#,  Angular, .net, TypeScript, Material UI, REST-API 
 • Har gjerne erfaring med løsninger basert på Optimizely (EPiServer), Riversand, Apptus
 • har erfaring med utvikling av løsninger i MS Azure og gjerne Azure DevOps
 • har gjerne erfaring med oppsett og utvikling av automatiske tester
 • har gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk

 
Vi tilbyr:  

 • Å være en del av et fremtidsrettet selskap med en sterk merkevare 
 • Et solid fagmiljø med motiverte og kompetente kolleger med høy teamspirit 
 • Videreutvikling av egen kompetanse via kurs og sertifiseringer 
 • En trygg og god arbeidsplass 
 • Konkurransedyktige betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger 
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon, og andre prosjekter med stor samfunnsmessig betydning 

 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i?Capus, Arne H. Underdal-Loktu?på?tlf: 91 13 14 14/e-post:? arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Polina Hermandsen på tlf: 93 80 74 57/e-post: polina.hermandsen@capus.no

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet.?Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!?? 

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge?- i dag og i fremtiden. 

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3?milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo.?Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.  
Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen