Vil du lede arbeidet med sikkerhetsrådgivning i OBOS-konsernet?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
05.05.2022
Gå til søknadsskjema

Vi skal styrke vår evne innen informasjonssikkerhet og søker en dyktig person til å lede arbeidet med sikkerhetsrådgivning i OBOS-konsernet. Vi ønsker at du tar hovedansvaret for at konsernets mange avdelinger og selskaper får den sikkerhetsfaglige støtten og rådgivningen de har behov for ved utvikling og forvaltning av IT-systemer, slik at et tilfredsstillende sikringsnivå etableres og videreføres.  

Stillingen er nyopprettet og vil inngå i enhet for informasjonssikkerhet som har et spesielt konsernansvar for dette området. Du vil få mulighet til å påvirke egen hverdag og konsernets videre utvikling.

Arbeidsoppgaver  

 • Etablere, tilgjengeliggjøre og videreutvikle katalog over informasjonssikkerhetsrådgivningstjenester som tilbys til de organisatoriske enhetene i konsernet, fra sentralt hold (f.eks. sikkerhetsrevisjon, penetrasjonstest, verdi- og risikovurdering)
 • Utvikle, levere og koordinere leveranser av disse tjenestene. Dette vil blant annet omfatte deltakelse i prosjekter, innkjøpsprosesser og utviklingsløp, i ulike faser
 • Være aktiv pådriver for at det alltid gjøres tilstrekkelige sikkerhetsvurderinger og -aktiviteter ved IT-endringer
 • Utarbeide og forvalte sentrale prosedyrer, instrukser, veiledere og arkitekturmønstre
 • Delta i konsernarkitekturrådet og andre relevante fora
 • Etablere og forvalte forhold til leverandører som vil understøtte OBOS' kapasiteter innen sikkerhetsrådgivning
 • Være fagansvarlig for eventuelle ansatte som tilknyttes rådgivningsteamet i fremtiden


Hos oss i OBOS er det lagt opp til muligheter for hjemmekontor, men kontoret på Hammersborg vil være primær arbeidsplass. 

Du har

 • Relevant utdannelse på universitets- eller høyskolenivå. Lang, relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning
 • Erfaring med forebyggende sikkerhetsarbeid
 • God IT-teknisk innsikt og forståelse
 • Gode kunnskaper om informasjonssikkerhet
 • Gode kommunikasjonsferdigheter, med god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 


Du er

 • Metodisk og systematisk i ditt arbeid
 • Selvdreven og evner å prioritere arbeidsoppgaver på en effektiv måte 
 • Relasjonssterk og serviceorientert
 • Flink til å se helhet og konkretisere problemstillinger og løsninger
 • Nysgjerrig på ny teknologi og trender


Vi tilbyr

 • Uante muligheter. OBOS er en av Nordens største boligbyggere og boligforvaltere. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm
 • En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her
 • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag
 • Inkludering og mangfold som en styrke. Vi ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter vil våre medlemmer og kunder
 • Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, hjemmekontor, sommertid, gode pensjons-, bank- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland


Vi legger opp til en effektiv rekrutteringsprosess og behandler søknader fortløpende.  

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 502 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig, og har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen