Er du god på å stille åpne spørsmål?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du interessert i å finne ut av hvorfor folk gjør som de gjør? Sammen med Coor søker vi deg som vil bistå i et spennende digitaliseringsprosjekt!

Informasjon om stillingen

Som Prosjektmedarbeider vil du bistå i et prosjekt som dreier seg om å skape et nytt digitalisert og "spillmodifisert" opplæringsprogram for Coors service-ansatte. Selskapet tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et næringsbygg eller kontor skal fungere godt og effektivt. Det være seg renhold, eiendomsdrift og kantine. For å få dyktige medarbeidere som er god på service, er man avhengig av gode opplæringsprogram. Prosjektet du vil bistå på, skal være med å sette sammen et nytt opplæringsprogram som skal sørge for enda høyere kvalitet av Coors servicetjenester.

I prosjektet vil du undersøke hvordan rutinene er i dag og hva som er viktig for å få de mest fornøyde kundene. Du vil dra ut i "felten" og observere, stille spørsmål, sammenligne og kartlegge. Sammen med samarbeidspartner Attensi, som står for digitale opplæringsprogram gjennom såkalt "gamification" ønsker Coor å få et nytt opplæringsprogram med spillbasert opplæring, tilpasset de ulike servicerollene. Du vil samarbeide med og rapportere til Head of Customer Experience, og vil også kunne sparre med andre support-eksperter på huset.

Dette er i første omgang en prosjektbasert stilling over to uker i sommer, men det kan også bli mer utover dette. Rollen er fleksibel og oppstartsdato kan diskuteres.

Arbeidsoppgaver

 • Dra ut i "felten" og observere og kartlegge dagens rutiner innen de ulike serviceområdene
 • Stille spørsmål til medarbeidere og brukere av tjenestene
 • Lage rapporter ut ifra det du finner, og rapportere til Head of Customer experience
 • Lage manus til opplæringsplattformen
 • Delta i møter med Attensi
 • Andre forefallende oppgaver

Vi søker deg som

 • Er god på å stille åpne spørsmål
 • Er nysgjerrig og ikke redd for å utforske
 • Formulerer deg godt skriftlig
 • Som person er du selvgående, strukturert, modig og initiativtrik

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale
 • Plassering: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Coor har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer

Informasjon om bedriften

Coor tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et næringsbygg eller kontor skal fungere godt og effektivt. Vi skal skape Nordens hyggeligste, sunneste og mest inspirerende arbeidsplasser. Gjennom sterke team og fantastisk service, gjør vi det mulig for våre kunder å bruke tiden sin på det de kan best. Våre kunder er alt fra de største private og offentlige virksomhetene der vi er totalleverandør, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester som renhold, eiendomsdrift eller kantinedrift.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen