Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli OBOS sin nye Azure spesialist?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
31.08.2022
Gå til søknadsskjema

Azure spesialist

OBOS er i en spennende digitaliseringsprosess med et mål om å bli ledende på bruk av digitale løsninger i vår bransje. Konsernet har en offensiv IT-strategi og ønsker å etablere nye IT-løsninger i skyen. Økt vekst gjør at vi nå trenger flere krefter for å bygge selskapet. Vi ser etter en kunnskapsrik og dyktig kollega med en genuin interesse for skyteknologi og løsningsarkitektur.

Som Azure spesialist i OBOS vil du få jobbe med og i et godt fagmiljø, og du vil få muligheter til å bidra på mange områder. Noen av prosjektene vi skal jobbe med i tiden fremover er blant annet Azure Infrastructure, Azure Cloud Security, Azure Governance m.m. Du vil få muligheten til å bruke din kunnskap til å forbedre løsningen med moderne teknologi. Du vil få det daglige ansvaret for et eller flere systemer, men det er helt opp til deg og ditt kunnskapsnivå. Vi har et stort ønske om å nyttiggjøre oss av de mulighetene som ligger i skyløsningen til Microsoft. Du vil få være med på å finne, sette opp og forvalte de beste løsningene.

Stillingen vil inngå i IT-Drift som er et team under IT-Konserntjenester, som er en av fem avdelinger i divisjonen IT og Digital. IT-drift har 7 ansatte som har ansvar for forvaltning av IT-systemer både OnPrem og i Azure.

Hva du vil gjøre  

 • Jobbe med løsninger som kjøres i tradisjonelle datasentre og i Microsoft sine skyløsninger
 • Bidra i arbeidet med å utvikle OBOS på fremtidens sky- og datasenterløsninger
 • Ha det faglige driftsansvar for et eller flere områder  
 • Samarbeide med interne og eksterne ressurser for å designe, analysere, implementere og videreutvikle våre IT-løsninger
 • Være med i utviklingsprosjekter og bidra med løsningsforslag, konfigurasjon og sette løsningene opp


Hva du bør ha erfaring med  

 • Microsoft Azure og/med tilhørende tjenester som AD, DevOps og governance
 • Automatisering og testing av infrastruktur (IaC)
 • Skriptespråk som Powershell, Python
 • CI/CD utviklingsløp i Azure DevOps 
 • Incident Response


Vi ønsker at du 

Er en lagspiller som også kan ta rollen som arkitekt og prosjektleder. Du kan implementere løsninger, være rådgiver og utarbeide driftsrutiner på dine ansvarsområder. 
 

 • Har en genuin interesse for å utvikle gode løsninger 
 • Liker å holde deg faglig oppdatert og få nye, spennende utfordringer 
 • Er løsningsorientert, systematisk og har stor gjennomføringsevne 
 • Tar ansvar og jobber strukturert i krevende situasjoner 
 • Er selvstendig, men liker å jobbe i team for å nå et felles mål 


Hva vi tilbyr

Hos oss får du uante muligheter for vi er Norges største kompetansehus innen eiendom, og her har du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm. Vi kan også tilby en jobb med mening. OBOS har et hjerte for byene våre, og samfunnsengasjement samt miljøfokus er bare noen av faktorene som gjør at de ansatte er stolte av å jobbe hos oss.

Videre vil man i OBOS også få interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. I tillegg vil du også bli en del av et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå som gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. OBOS er også kjent for å investere i sine ansatte og tilbyr goder og ordninger, slik som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.   

Om arbeidsgiveren

OBOS-konsernet har ca 2 600 ansatte og omsatte i 2019 for 14,9 MRD NOK. OBOS er landets største boligbyggelag med over 500 000 medlemmer. I 90 år har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. Vi er opptatt av å oppfylle folks boligdrøm, og støtter organisasjoner innen sport, kultur og humanitært arbeid på en måte som kommer medlemmene til nytte.

Hos oss kan du blant annet jobbe med boligutvikling, prosjekt- og byggeledelse, eiendomsmegling, forretningsbygg, forvaltning av bolig- og næringsbygg, finans, investeringer, regnskap, økonomi, juss og forretningsutvikling

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen