Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Har du erfaring med salg og ønsker å ta det neste steget i karrieren?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du interessert i teknologiske løsninger? Trives du med ansvar og ønsker å bygge en karriere i et selskap i vekst? Leeroy søker Account Manager!

Informasjon om stillingen

Leeroy er markedsledende i Sverige og skal nå erobre det norske markedet. De har allerede fått flere norske kunder, og skal åpne en egen norsk avdeling som skal jobbe tettere mot de norske kundene. Som Account Manager vil du ha ansvar for å ta imot og behandle innkommende henvendelser, samt bidra til å kartlegge og bygge opp de største norske kundene.

Her vil du få mulighet til å jobbe med et spennende, teknisk produkt rettet mot restaurantbransjen. Leeroy tilbyr en komplett plattform av løsninger som er bygd for de unike behovene til en restaurantkjede. Du vil bistå kunden med kartlegging av sine behov, og bidra til at kunden får en komplett løsning tilpasset sin drift.

Under opplæringsperioden vil du reise til Leeroys kontorer i Stockholm for å sette deg inn i rollen, selskapet og produktet. I arbeidshverdagen vil du ha gode kolleger i Sverige å støtte deg på, blant annet gjennom daglige felles teamsmøter.

Mulighetene som Account Manager i en nyetablert avdeling er mange, og du vil kunne sette ditt preg og være med på veksten. Kanskje har du en drøm om å bli leder på sikt?

Arbeidsoppgaver

 • Ta imot innkommende henvendelser
 • Kartlegge det norske markedet
 • Prospektere nye kunder
 • Dra ut i kundemøter og presentere Leeroys løsninger
 • Kartlegge kundens behov og være en rådgiver for kunden
 • Samarbeide med Customer Success Manager for å sørge for skreddersydde behov for kunde

Vi søker deg som

 • Gjerne har erfaring med bedriftssalg
 • Gjerne har erfaring fra restaurantbransjen
 • Trives i en selvstendig arbeidshverdag med mye ansvar
 • Er interessert i teknologiske løsninger
 • Som person er du god på å skape tillit og bygge relasjoner, du er initiativrik og løsningsorientert

Annen informasjon

 • Oppstart: Etter avtale.
 • Søknadsfrist: Snarest, vi gjør en fortløpende selektering, det vil si at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner de riktige kandidatene. Dermed er det viktig at du søker med en gang du finner stillingen interessant.
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Leeroy har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

Leeroy er teknologiselskapet som utstyrer restauranteiere med kraftfulle løsninger for å drive framgangsrike og moderne restauranter. Grunnlagt i 2007, tilbys en rekke digitale løsninger som hjelper restaurantkjeder med å drive, administrere og optimalisere virksomheten. Fra en mobil kasse, kjøkkenskjerm og selvbetjeningskasse, til en veldig populær app som tilpasses hver restaurant, online-bestilling og administrasjonssystem, tilbyr Leeroy den komplette plattformen med løsninger som gjør restauranter mer lønnsomme og mer effektive.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen