Vil du jobbe som utvikler i et av Norges største eventfirma?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Norge
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

På vegne av oppdragsgiver, søker vi utviklere til vår avdeling for IT og digitalisering. Vi leter etter deg som ønsker nye utfordringer, og som kan bidra til å utvikle fremtidsrettede og stabile løsninger som møter våre gjesters behov. Vi ønsker å bygge integrerte løsninger som imponerer, men som også støtter opp om gode kundeopplevelser. Her får du prøvd deg på utfordringer som du ikke finner andre steder, som at – flere tusen gjester skal sjekke inn, parkere og låse opp rommet sitt i løpet av et par timer – hvordan løser vi det uten kø? Eller – vi har et topp moderne kjøkken – hvilke digitale løsninger skal det utstyres med?

Vi tilbyr et arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og lite selvhøytidelighet, der latteren sitter løst. Hos oss får du jobbe med moderne rammeverk og containerteknologi, uavhengig om du foretrekker Java eller .NET Core som plattform. Vi prioriterer medarbeiderutvikling, både faglig og personlig, med mulighet for å vokse inn i andre roller i organisasjonen.

Tar du utfordringen?

Ansvarsområder:

 • Utvikle produkter og tjenester for en landsby designet for events
 • Utvikle systemintegrasjoner, hvor målsetningen er automasjon av kundeopplevelsen i hotell, konferanse og rundt måltidene
 • Forvalte eksisterende løsninger og funksjonalitet
 • Bidra med din kunnskap til å videreutvikle en sikker og skalerbar arkitektur


Kvalifikasjoner:

 • Bachelor eller tilsvarende innen IT 
 • Meget gode analytiske egenskaper


Kompetanse:

 • Erfaren i minst ett av de store programmeringsspråkene som C# og Java, eller minst ett moderne språk som Golang eller Python
 • Erfaren i minst ett moderne frontend-rammeverk (Vue, React, etc)


Kompetanse vi kan tilføre deg:

 • Erfaring med microservices og containerbasert arkitektur (Docker, Kubernetes)
 • Erfaring med å designe stabile API’er både internt og offentlig (REST, GraphQL)
 • Erfaring med eventbasert arkitektur (RabbitMQ, Kafka, etc)

 
Personlige egenskaper:

 • Du er en positiv person som gjerne utfordrer etablerte sannheter og deler din kunnskap med andre
 • Du er frampå og er lidenskapelig opptatt av å levere kode av meget god kvalitet og med struktur
 • Du ferdigstiller og forstår viktigheten av fremdrift
 • Du trives og drives av ny teknologi der nysgjerrigheten skaper tanker, idéer og forslag til konsepter som du gjerne snakker om og får realisert
 • Du er fleksibel i din hverdag og forstår at kunders behov kan endres og også prioriteringer


Vi tilbyr:

 • Muligheten til å være med å utvikle for Europas mest ekspansive destinasjonsprosjekter, for forretningsmarkedet
 • Store faglige utfordringer, og dedikert tid til faglig egenutvikling
 • Store påvirkningsmuligheter i en flat organisasjon
 • Fleksibel arbeidshverdag med hybridkontor


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen, er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu eller rådgiver Rebecca Vatnar.
 

 Om arbeidsgiveren

På vegne av oppdragsgiver, søker vi utviklere til vår avdeling for IT og digitalisering. Vi leter etter deg som ønsker nye utfordringer, og som kan bidra til å utvikle fremtidsrettede og stabile løsninger som møter våre gjesters behov. Vi ønsker å bygge integrerte løsninger som imponerer, men som også støtter opp om gode kundeopplevelser. Her […]

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen