Millum søker ny UX-designer!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu, Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du være med på å levere markedets beste innkjøpssystem ved å skape fremragende brukeropplevelser? Millum søker en selvstendig og fremoverlent person som brenner for UX/ interaksjonsdesign!

Informasjon om stillingen

Millum ser etter en UX-/interaksjonsdesigner som er lidenskapelig opptatt av å lage attraktive brukeropplevelser. Hos Millum vil du jobbe med å skape bedre og enklere opplevelser for kundene når de bruker Millums e-handelsløsning. Du må kunne innhente og kombinere innsikt med forretningsforståelse, samt ha evne til å designe tekniske og brukervennlige løsninger for komplekse problemstillinger.

Det er viktig for Millum at du har god kunnskap om brukersentrerte designprosesser, og at du finner det inspirerende å sette deg inn i kundens utfordringer slik at du kan omsette faktiske behov til gode løsninger. Du kjenner gjerne til smidig utvikling, har en iterativ tilnærming, eksperimenterer, lager prototyper og ser fordelen av å prøve, feile og lære. Kunder og kollegaer vil sette pris på din tydelige og effektive kommunikasjonsstil, da du evner å presentere ditt arbeid i workshops og team-møter på en inspirerende måte.

Som UX-designer i Millum vil du jobbe i et tverrfaglig team bestående av utviklere, konsulenter, produkteier, samt i et produktråd som tilhører det tverrfaglige teamet. Du vil tilhøre og rapportere til leder av Marked & Design, og slik vil du være avdelingens forlengede arm inn i alle team. Det er derfor viktig at du er trygg i din rolle som bindeledd mellom bestillere og utviklere.

Les om hvordan UX-designer Sandra opplever å jobbe i Millum her

Arbeidsoppgaver

 • Utforme løsningsforslag og funksjonelt design i samarbeid med produktledelse, løsningsarkitekt og utviklere
 • Forvalte designmal og kvalitetssikre at vi på tvers av moduler og skjermbilder benytter like designelementer og samme språk
 • Bidra til kontinuerlig forbedring av Millums løsninger
 • Følge med på trender og utvikling innenfor UX, UI og digital design
 • Innhente brukerinnsikt gjennom analyseverktøy, samtaler, brukertester, workshops og annet

Vi søker deg som

 • Har god visuell formidlingsevne
 • Kan bruke relevant designmetodikk og følge prosessen fra start til slutt
 • Behersker norsk/skandinavisk og engelsk, muntlig og skriftlig
 • Brenner for en god brukeropplevelse
 • Gjerne har erfaring med Adobe produktportefølje
 • Har kunnskap innenfor relevante områder som brukertesting, universell utforming, evaluering og analyse, innsiktsarbeid, interaksjonsdesign og visuelt design
 • Har gode kommunikasjonsevner, samt vilje og evne til å sette deg inn i funksjonelle og tekniske problemstillinger for å kunne kommunisere og diskutere løsninger med produktledelse og utviklere

Hvorfor velge Millum?

 • Et faglig sterkt miljø med høyt fokus på kompetanseutvikling med eget budsjett pr ansatt
 • Korte beslutningsprosesser og stor påvirkningskraft
 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter
 • Konkurransedyktige betingelser, gode forsikringsordninger og bedriftshelsetjeneste
 • Godt sosialt miljø og goder som firmahytte, ukentlig fellestrening, julebord med følge, og firmaturer.


For oss i Millum er det viktig at man trives på jobb og at ingen dager oppleves som like. Vi er stolte av vårt sosiale miljø og flate struktur, og der mange er med på fredagstreningen og alle tømmer oppvaskmaskinen når det trengs. På sommeren benytter vi oss ofte av vår fantastiske lokasjon med lunsj ved stranden etter et avkjølende bad. Fellestreningen foregår utendørs i sommerhalvåret med alt fra styrketrening til volleyball og fotball. Som en del av denne treningen stiller vi hvert år et lag i Holmenkollstafetten for de som har lyst, med påfølgende middag og feiring. Millum holder til i freshe lokaler med utsikt til Oslofjorden sentralt på Fornebu. Busstopp innen 2 minutters gange.

Litt om selskapet

Millum betyr «mellom» på gammelnorsk, og henspiller på at vi er det nøytrale bindeleddet mellom kjøper og selger. Vi utvikler og drifter e-handelsløsninger for alle aktører i verdikjeden, primært for storhusholdning og Hotell-, Restaurant- og Cateringnæringen (HoReCa) i Norden. Vi leverer alt fra webbaserte innkjøpsløsninger for de store innkjøpskjedene til e-handelsløsninger for den enkelte leverandør, samt mange ulike tjenester som binder dette sammen.

Litt om våre hovedprodukter

Millum Procurement er en web-basert innkjøpsportal som i tillegg til modulen for bestilling av varer og tjenester, inneholder moduler for avtaler, varetelling, fakturaflyt, publisering, menykalkulasjon, oppskrifter inkludert klimaavtrykksberegning og mer. Løsningen er spesielt utviklet for storhusholdning; hotell, restauranter og kantiner.

Matinfo.no er et nettsted for de som jobber i storhusholdningsbransjen; en frittstående produktdatabase som leverer informasjon fra mat- og drikkeprodusenter. Etter at allergenmerking på uemballert mat på spisesteder ble lovpålagt, bruker stadig flere matinfo.no for å innhente informasjon om allergener, ingredienser og næringsinnhold. Vil du vite mer? Ta en titt på vår nettside; www.millum.no

Annen informasjon

Søknadsfrist: 31.03.2022. Vi selekterer søkere fortløpende, og kan komme til å ta ned annonsen når vi finner rett kandidat. Vi anbefaler deg derfor å søke med en gang. Denne rekrutteringen gjøres av Academic Work på vegne av Millum. Du vil bli fast ansatt i Millum. Alle spørsmål kan sendes til rekrutteringsansvarlig Ingvild.

Informasjon om bedriften

Millum er et norsk IT-selskap med et nordisk perspektiv som holder til på Fornebu i nye og moderne lokaler ytterst ved Oslofjorden. Selskapet ble etablert i 2002, og består nå av 33 ansatte som jobber innen utvikling, drift/support, UX-design, markedsføring, KAM/salg og konsulenttjenester.

Millums bransjefokus gjør at de skaper gode løsninger fordi de forstår kundenes forretning og behov. Med dette bransjefokuset har de lykkes i å etablere seg som en ledende aktør i Norge, Sverige og Danmark. Deres rolle som fasilitator sikrer en god handel satt i system. I dag handles det for ca 9 milliarder gjennom Millums løsninger, og de fortsetter å vokse i Norden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen