Datalex Software ser etter sin nye C# .NET utvikler som trives med WCF - åpne for remote!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Setter du pris på varierte ansvarsområder og ønsker å jobbe som utvikler hvor din stemme blir hørt? Datalex Software søker sin nye utvikler med kompetanse i C# .NET!

Informasjon om stillingen

Datalex Software er et mindre programvareselskap som utvikler, drifter og selger eget administrasjonssystem for blant annet advokater. Med 120 forskjellige kunder og 7-800 unike brukere er Datalex Software godt etablert på markedet.

Har du erfaring å vise til med C#.NET kan det være høyst aktuelt med remote arbeidslokasjon om du skulle befinne deg andre steder i Norge.

Teamet i Datalex Software består av utviklere som jobber med systemutvikling, regnskap, webutvikling, support og drift av servere. Som et nytt tilskudd i teamet vil du kunne opparbeide deg kompetanse på tvers av den tradisjonelle utviklerrollen, og raskt bli en viktig del av et faglig dyktig team. Dette er stillingen for deg som ønsker å jobbe med utvikling av Datalex Windows Klient. Hos Datalex Software jobber vi hovedsaklig innen C#, .NET, WCF og Windows Forms.

Datalex Software kan tilby

 • Samarbeid i et lite team med kort vei til beslutningstaking
 • Hjemmekontormuligheter - Forbehold om at du befinner deg i Norge
 • Breddekunnskap innenfor systemene som brukes i dag samt muligheten for ansvar innen andre områder etter ønske og behov
 • Fleksitidsordning innenfor kjernetiden (9-15) eller etter avtale

Arbeidsoppgaver

 • Utvikling av egne systemapplikasjoner som Datalex Windows Klient
 • Sørge for smidig integrasjon av systemer
 • Noe 3.linje support ut mot bedriftens kunder
 • API utvikling

Vi søker deg som

 • Du har kompetanse innen C#, .NET, WCF og Windows Forms, eller andre relevante fagområder.
 • Kunnskap innen MS SQL vil være en fordel
 • Gode kommunikasjonsegenskaper på norsk er et krav


Er du en selvlært utvikler med erfaring å vise til innen C#.NET? Da tar vi gjerne en kikk på hva du har i porteføljen eller på CV’en din.

Som person er du

 • Fleksibel
 • Løsningsorientert
 • Selvstendig
 • Strukturert


Har du spørsmål om stillingen eller lurer på om dette er noe for deg? Ikke nøl med å ta kontakt for en prat!

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest, eller etter avtale
 • Omfang: Dette er en rekrutteringsprosess der man blir fast ansatt i en 100 % stilling hos Datalex Software
 • Arbeidslokasjon: Skovveien 3, 0257 Oslo - eller hjemmekontor
 • Kontaktinformasjon: Denne bemanningsprosessen er utført av Academic Work. Datalex Software har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Datalex Software er et administrasjonssystem utviklet for og i samarbeid med advokater. Det kan med fordel også brukes av ingeniører, revisorer, konsulenter og arkitekter.

Den første versjonen kom allerede i 1986. Mange kunder har vært med fra oppstart og alle er viktige bidragsytere i utviklingen av Datalex.

Med dette administrasjonssystemet får kundene full oversikt over registrerte, fakturerte og utestående timer. Regnskapet er integrert med sakene slik at kundene får en effektiv og eksakt oversikt over økonomisk status per sak, klient og for selskapet totalt.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen