Er du i starten av din karriere og ønsker en rolle i et grønt selskap som opplever stor vekst?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vil du jobbe i et selskap i sterk vekst som er med på å endre energibransjen? Ønsker du i tillegg en rolle i krysningen mellom salg og markedsføring? Da kan dette være rollen for deg!

Informasjon om stillingen

I stillingen som Leadskvalifiserer vil du jobbe i en av de raskest voksende bransjene i verden, i et selskap som lever for å skape gode kundeopplevelser og som har lidenskap for fornybar energi. Otovo har som mål å bli størst i Europa på leveranse av solcelleanlegg til private hjem.

Stillingen som Leadskvalifiserer har en avgjørende rolle for avdelingens videre vekst, og stillinge vil gi deg en unik innsikt i hvordan god markedsføring er med på å øke salg og omsetning. Otovo har i dag en nettside der man som kunde kan melde sin interesse for deres produkt- solceller. Din oppgave vil være å kontakte de som har registrert interesse, og kvalifisere om dette er potensielle kunder (såkalte leads) som skal videresendes til selgerne. Du kvalifiserer disse leadsene gjennom enkle spørsmål, og vil raskt kunne luke ut om dette er kunder som er klare for å ta i bruk Otovo sine produkter eller om du kun er interesserte i å høre mer. Uansett skal alle føle seg godt i varetatt og det er derfor viktig at du yter topp service.

I rollen vil du jobbe både mot salgsavdelingen og markedsavdeling da ditt team vil sitte med unik innsikt knyttet til nettopp hvordan markedsføringen spiller inn på selve salget. Du vil sammen med markedsansvarlig se hvilke kanaler som generer de beste leadsen, og komme med innspill knyttet til dette. I andre enden vil du også sørge for at salgsavdelingen har de beste forutsetningen for å skape gode salg som er godt forankret. Har du en interesse for salg og markedsføring er dette virkelig rollen for deg.

I Otovo-gjengen er de ca 230 ansatte fordelt på Norge, Sverige, Frankrike, Spania, Italia, Polen og Tyskland. Som Leadskvalifiserer vil du være en viktig brikke i et ungt salgsteam som deler en felles “passion” for å skape de beste løsningene for kundene.

Arbeidsoppgaver

 • Kontakte kunder(leads) som har registrert interesse
 • Vurder kvaliteten på leads via ulike spørsmål på telefon
 • Videreformidle aktuelle leads til salgsavdelingen
 • Gi markedsavdelingen verdifull innsikt knyttet til hvilke digitale kanaler som generer best kvalitet
 • Yte topp kundeservice uansett utfall

Vi søker deg som

 • Ønsker en spennende jobb med gode utviklingsmuligheter
 • Med fordel har fullført høyere utdannelse
 • Er komfortabel med bruk av telefon som arbeidsverktøy
 • Gjerne har kunnskap om solenergi, hvis ikke vil du få god opplæring


For å trives og lykkes hos Otovo er det viktig at du er nysgjerrig, lærevillig og bidrar positivt til arbeidsmiljø gjennom å by på deg selv. Du trives i et sosialt miljø, og samarbeider godt med andre. Utover dette er det viktig at du vil ta del i en scale-up der ting skjer raskt og utviklingen er stor. Vi ser også for oss at du har følgende personlige egenskaper:

 • Uredd/modig
 • Serviceorientert
 • Selvstendig

Annen informasjon

 • Oppstart: Snarest etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, 6 måneder innleie med mulighet for forlengelse
 • Arbeidssted: Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Otovohar bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Otovo er fremtidens energiselskap. Siden Otovo ble startet i januar 2016 har selskapet vært gjennom en rivende utvikling. I løpet av det første året ble Otovo markedsledende i Norge på salg av solceller til private hjem. Otovo har i tillegg etablert seg i Sverige, Frankrike, Polen, Tyskland og Spania, og er klare for ekspansjon til nye land og markeder

Otovo gjør det enkelt å produsere kortreist og garantert grønn energi på eget tak. Gjennom deres markedsplass organiseres et nettverk av lokale, kvalitetssikrede og dyktige installatører. Solenergiselskapet sammenligner priser fra installatører som konkurrerer om å legge solcellepaneler på taket ditt. I tillegg leverer Otovo en tjeneste som lar huseiere følge strømproduksjonen på mobilen. Solcellene kan både kjøpes og leases.

Otovo er finansielt solide og har noen av Skandinavias største investorer i ryggen, inkludert svenske Axel Johnson, pensjonsselskapet KLP og det statlige klimainvesteringsfondet Nysnø.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen