Er du en utvikler nysgjerrig på prosjektstyring og ledelse?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker vår nye Head of Development og ser etter deg som er en erfaren utvikler, som nå ønsker å dele kunnskap og erfaringer med et fremadstormende team ung team. Er du vår nye kollega?

Informasjon om stillingen

Amendo skreddersyr løsninger til både store og små bedrifter gjennom utvikler inhouse, og åpent API utvikling. Samfunnstjenesten vi jobber med er å skape trygghet og effektivitet rundt handel både fysisk og over nett.

Nå søker vi en Head of Development som vil få ansvaret for alt av utvikling i Amendo. Her vil du lede et team på tre dyktige junior programmerere. Du vil også jobbe tett med vår eksterne utviklingspartner. Vår nye Head of Development vil spille en viktig rolle i selskapets vekstplaner. Noen kan nok argumentere for at denne rollen er firmaets viktigste i tiden fremover. Som en del av ledergruppen vil du ha stor påvirkningskraft på Amendos teknologiske fremskritt, strategiske posisjon og ikke minst, kulturelle utforming i vekst.

Ansvarsområder:

 • Avholde scrum, organisere sprinter og legge frem fokusområder og prioriteringer for vår utvikler avdeling
 • Jobbe med videreutvikling av dine ansatte gjennom coaching og mentorskap
 • Gjennomføre code-reviews og kvalitetssikre kode
 • Samarbeide med intern HR-avdeling og rekrutteringspartnere tilknyttet nyansettelser
 • Planlegge onboardinger ved nyansettelser og kompetanseheving for ditt teamet
 • Holde deg oppdatert på valg av techstack, og sørge for videre innovativ utvikling
 • Løfte ditt teams fokusområder og behov på ledermøter på organisasjonsnivå


Les mer om hva som beveger seg hos oss her!


Hvorfor jobbe i Amendo?

 • Vær en del av et selskap i sterk vekst
 • Konkurransedyktig fastlønn
 • Fleksibilitet gjennom hybridløsning
 • Muligheter for eierandeler i selskapet
 • Medlemskap på Sats i underetasjon på huset
 • Parkeringplass
 • PC/mobil
 • Kantine

Vi søker deg som

 • Har 3+ års erfaring som utvikler, fortrinnsvis innen PHP og/eller .Net
 • Har interesse for prosjektstyring og/eller ledelse
 • Trives med å legge til rette for både personlig og faglig vekst.


Det vikgste for oss er at du ønsker å tre inn i en lederrolle, og er klar for å ta på deg ansvaret for din avdeling. Du er en god kommuniserer, og kan drive effektive samarbeid på tvers av avdelinger og organisasjoner. Vi håper du liker orden på sysakene dine, og ikke minst at du opprettholder fokus på langsiktige mål.

Annen informasjon:

 • Oppstart: Snarest, etter avtale
 • Søknadsfrist: Kandidater vurderes fortløpende, så søk så snart du finner stillingen interessant!
 • Sted: Ryensvingen 5, 0680 Oslo
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter Amendos ønske at alle henvendelser som gjelder stillingen rettes Madeleine Greenfield i Academic Work

Hvem er Amendo?

Amendo Group knytter sammen kassesystemer, nettbutikk, betaling, lager og regnskap i en skybasert og brukervennlig plattform utviklet for fremtiden. Navnet Amendo kommer fra det engelske verbet «Amend», som betyr å forbedre eller effektivisere. Vårt nye navn Amendo, er et ledd i satsingen hvor vi som en organisasjon i vekst, satser bredere på våre etablerte kjerneområder og samtidig utvider i spennende, nye retninger. Vi har som mål å gjøre organisasjonen mer fremtidsrettet og effektiv, med et tydelig fokus på og en sterk motivasjon for å utvikle kvalitetsløsninger.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen