Vil du bli vår nye Software Engineer?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Software Engineer

Visste du at vårt fagmiljø består av over 270 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien? Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics & AI, integrasjon og prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Er du en utvikler med interesse for maskinlæring og data science som ønsker å jobbe med skyteknologi?

Vi ser etter deg som er glad i å skrive kode, er motivert og nysgjerrig, samt trives med tett samarbeid i et team. Du bør ha interesse for maskinlæring, dataprosessering og analyse samt være nysgjerrig på hvordan data scientists og analytikere jobber. 

Du vil bli en av de første ansatte i teamet «Cloud analytics» som har startet reisen med å etablere løsninger, verktøy og metodikk for våre analyseteam med Azure Cloud som fundament. I hverdagen samarbeider vi tett med ulike analyseteam og hjelper dem med å løse problemene sine på en mer effektiv måte på en moderne infrastruktur. Vi hjelper analyseteamene med alt fra å sette opp infrastruktur, DevOps-inspirert arbeidsmetodikk og med å skape gode, vedlikeholdbare systemer av høy kvalitet.

For å lese mer om hvordan vi tenker på teknologi i Gjensidige, se GAP, som er en plattform teamet benytter seg av og bidrar til, og kikk gjerne på denne videoen som Microsoft har laget om produktene våre: https://www.youtube.com/watch?v=2vM27KH_jCI&t=29s

Som vår Software Engineer vil du:

 • Hjelpe data scientists og analytikere med å bygge data-intensive systemer og applikasjoner
 • Samarbeide med øvrige deler av vår IT-organisasjon for å sørge for at vi lager sikre, gode og standardiserte systemer
 • Bygge og vedlikeholde infrastruktur. Vi bruker Terraform for å sørge for at infrastrukturen vår er reproduserbar og vedlikeholdbar
 • Bidra til å holde teamet og selskapet oppdatert på det beste innen teknologi og praksiser


Våre forventninger til deg:

 • Du er motivert og har en indre driv i arbeidet ditt, du tar fort eierskap og føler et ansvar for systemer og produkter du er med på å utvikle
 • Du liker å arbeide med andre, dele din kunnskap og erfaringer. Du er pedagogisk og flink til å kommunisere
 • Du ønsker å bidra aktivt i å beslutte strategiske veivalg, både små og store, i valg av teknologi, samarbeidsform og løsningsvalg
 • Du liker å skrive ryddig kode og er opptatt av å skrive kode som er lettlest og som man kan samarbeide med
 • Du er flink til å strukturere din arbeidshverdag for å få ting gjort


Vi ønsker at du skal kunne utføre jobben din på best mulig måte, og har du behov for tilrettelegging i arbeidshverdagen så vil vi strekke oss langt for å møte dette.

Vi ønsker at du har følgende nøkkelferdigheter*:

 • Erfaringer med software og utvikling på en moderne, skybasert teknologistack. Vi bruker ulike PaaS-tjenester og kjører flere av våre applikasjoner på Kubernetes
 • God kjennskap til verktøy og prosesser innen softwareutvikling (CI/CD, github og kil-dekodekontroll, containere, docker etc.)
 • Det meste av kildekoden i våre prosjekter og produkter er skrevet i Python. Derfor er gode ferdigheter i Python en fordel, men det viktigste er at du er komfortabel med å skape gode systemer, uansett programmeringsspråk
 • Erfaring med agil arbeidsmetodikk og DevOps 
 • Interesse for eller erfaring med systemdesign for data-intensive systemer, enten innen maskinlæring, dataprosessering eller liknende
 • Høyere utdanning innen IT, matematikk, fysikk eller liknende (kan kompenseres med arbeidserfaring)
 • Komfortabel med å kommunisere både skriftlig og muntlig på engelsk


*Vi tror på kontinuerlig læring og at ingen kan alt vi trenger fra dag 1, så ikke nøl med å søke selv om du ikke kan alt som står på listen. Motivasjon for å lære og interesse for temaene er vel så viktig for oss. 

Hos oss får du:

 • En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og legger til rette for god personlig og faglig utvikling. Vi tilrettelegger for at du kan bygge din karriere ved å bevege deg på tvers av organisasjonen
 • Et stort utviklings- og fagmiljø med brennende engasjement for å dele og lære av hverandre
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal, samt bedriftsidrettslag med for eksempel klatregruppe, turgruppe og fotball, kulturaktiviteter og andre sosiale grupper
 • Et flott kontor («Huset vårt») sentralt i Oslo sentrum med svært godt kollektivtilbud, men også fleksibilitet til å jobbe delvis fra hjemmekontor etter avtale. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode digitale samhandlings- og arbeidsverktøy
 • Flere goder som blant annet særdeles god pensjonsordning, forsikringsordninger med behandlingsforsikring og personalrabatter, firmahytter i inn- og utland, aksjespareordning, sommertid og fleksibel arbeidstid for god balanse i hverdagen


Interessert i å jobbe hos oss?

Har du lyst til å vite mer om stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus v/ Kristian Carlstedt (452 94 338) eller Lars Følstad (901 64 707)

Vi behandler søknadene fortløpende, og vi oppfordrer deg til å søke så fort som mulig.  

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap med virksomhet i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. Vi tilbyr også bank, pensjon og sparing i Norge. I 2018 har vi lansert Gjensidige Bolighandel som er et eiendomsmeglingsforetak.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen