Vil du bli vår nye Fagansvarlig Front End?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Fagansvarlig Front End

Visste du at vårt fagmiljø består av over 270 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien? Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics & AI, integrasjon og prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen! 
 
Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. 

Vi søker nå en engasjert utvikler som vil ta en faglig lederrolle hos oss. Kanskje jobber du i en lignende stilling i dag som fagleder eller fagansvarlig? Muligens er du Tech Lead, arkitekt eller seniorutvikler som er sulten på en litt annen rolle og ansvar?

Stillingen vil være en del av utviklingsavdelingen i området Digitalisering og design. I dette området jobber over 150 ansatte og konsulenter innenfor utvikling og design. Vi leverer forretningskritiske løsninger gjennom våre godt etablerte produktteam i både Norge, Sverige og Danmark.

I utviklingsavdelingen i området er vi nå 11 svært dyktige, engasjerte og hyggelige utviklere, og vi skal bli flere. I tillegg har vi mange flinke konsulenter som en del av vårt miljø. Vårt hovedfokus er frontend- og fullstack-utvikling. Vi jobber med en moderne teknologistack og baserer oss på public cloud.

Målet er at vi som fellesskap bygger den rette kompetansen for oss selv, Gjensidige og fremtiden, og at vi alle trekker i samme retning for å skape de beste løsningene og kundeopplevelsene. Her vil du få en helt sentral rolle. Du vil også være involvert i den operative utviklingen og driften av våre løsninger – hvilket vil gi deg en unik innsikt i våre tjenester.

Hovedansvar

 • Sikre en god retning og overordnede prinsipper for utvikling og forvaltning av våre applikasjoner, plattform og arkitektur – i tett samarbeid med Tech Leads i produktteamene våre
 • Kontinuerlig identifisere og løfte forbedringsmuligheter, for å sikre en best mulig kundeopplevelse og en høy kvalitet på leveransene
 • Samarbeide tett med de øvrige fagansvarlige i hele området (Digitalisering og design) for å sette felles faglige ambisjoner og utnytte vår tverrfaglige kompetanse
 • Representere, synliggjøre og profilere fagmiljøet vårt både internt og eksternt
 • Bistå personalleder med kompetanseplaner for de andre utviklerne i avdelingen samt være involvert i rekruttering og onboarding


Kvalifikasjoner

 • Du har solid erfaring som utvikler, spesielt innenfor frontend/fullstack. Du har også gjerne interesse for skyteknologi, DevOps, mikrotjenestearkitektur og design
 • Du har erfaring med å jobbe i en teknisk/faglig lederrolle, gjerne som konsulent eller inhouse i et større konsern
 • Du er alltid sulten etter å lære mer og liker å holde deg oppdatert innen fagfeltet, både på teknologi/språk/rammeverk, utviklingsmetodikk og verktøy


Hva er viktig for å lykkes?

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet, og du vil også få være med på å forme rollen og hvordan den skal samspille med andre nøkkelroller hos oss. Stillingen har ikke personalansvar.

Du liker å jobbe med både mennesker og teknologi. Du ser sammenhenger og er en brobygger. Du evner å motivere og engasjere både utviklere og ikke-tekniske kolleger. Du liker å strukturere og arrangere, og ønsker å gå i front for å ta vårt fagmiljø til det neste nivået. Og ikke minst: Du elsker programmering, utvikling og det å skape markedets beste digitale kundeopplevelser.

Vi tilbyr

Blir du en del av oss så vil du komme til et stort fagmiljø med stort engasjement for å dele og lære av hverandre. Du vil få mange spennende utfordringer, og et spesielt eierskap til den videre utviklingen av fagområdet og våre digitale løsninger. Vi har stor takhøyde og skaper trygghet, slik at du kan ta sats i din videre karriere.

I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Konkurransedyktige betingelser med særlig gode pensjons- og forsikringsordninger 
 • Flotte kontorlokaler et steinkast fra Oslo S og bussterminalen
 • En fleksibel arbeidshverdag, samt sommertid
 • Firmahytter i Norge og Spania 
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio, samt bedriftsidrettslag og sosiale grupper
 • Tilgang til Gjensidiges aksjespareprogram 


Dersom du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus v/ Kristian Carlstedt (+47 452 94 338) eller Lars Følstad (+47 901 64 707).

Vi ser frem til en hyggelig prat med deg!  

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap med virksomhet i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. Vi tilbyr også bank, pensjon og sparing i Norge. I 2018 har vi lansert Gjensidige Bolighandel som er et eiendomsmeglingsforetak.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen