Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli vår nye DevOps Engineer?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

DevOps Engineer

Visste du at vårt fagmiljø består av over 270 engasjerte kollegaer som jobber med den aller nyeste teknologien? Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics & AI, integrasjon og prosessautomatisering, og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har. I tillegg har vi som mål å ha de mest engasjerte teknologimedarbeiderne i bransjen!

Uansett hva du jobber med i Gjensidige får du både jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er varierte, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige. Det fineste vi har er felleskapet, og den du er, er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre.

Bli med oss og bygg Gjensidiges nye skyplattform som DevOps Engineer!

Som DevOps Engineer vil du være en del av team Skyplattform & Infrastruktur som i dag består av 12 fagpersoner med ekspertise innen automatisering, applikasjonsutvikling, infrastruktur og sikkerhet. Teamets oppgave er primært å legge til rette for andre utviklingsteam slik at de robust, effektivt og sikkert kan levere verdi kontinuerlig til sine sluttbrukere. I Gjensidige har vi alt fra analyseteam bestående av Data Scientists som utnytter Big Data og maskinlæring til autonome produktteam som stadig utvikler nye mikrotjenester. Behovene du vil være med å støtte opp under er mange og varierte.

Et av Gjensidiges største satsningsområder er å bygge en ny plattform i Azure Public Cloud. Vi utnytter mulighetene en moderne skyarkitektur gir oss, og lar oss inspirere av de beste i bransjen slik at fremtidens behov sikres av en plattform som er state of the art. En sentral del av dette arbeidet er å praktisere «You build it, you run it» i Gjensidige – vi mener denne kulturen er helt nødvendig for at teamene skal få best mulig utbytte av de verktøyene vi tilbyr. I den nye plattformen vil du blant annet se Terraform, Kubernetes, GitOps og et stort utvalg Azure skytjenester og andre Cloud Native tools. Ta en titt på https://gap.gjensidige.io for å få innblikk i hva vi jobber med, og kikk gjerne på denne videoen som Microsoft har laget om produktene våre: https://www.youtube.com/watch?v=2vM27KH_jCI&t=29s.

En av de viktigste egenskapene vi ser etter er at du bryr deg om folkene rundt deg. Vi leter etter deg som hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst. Det er også viktig at du innehar gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk. Ellers ser vi etter følgende kvalifikasjoner*:

 • Du har erfaring med flere av teknologiene vi jobber med, enten fra jobb eller diverse hobbyprosjekter
 • Du har erfaring med programmering og applikasjonsutvikling og kan relatere til behovene man møter i et utviklingsteam som leverer tjenester til våre kunder
 • Du har erfaring med build/deploy (CI/CD) pipelines
 • Du er en lagspiller og forstår at vi står sterkere sammen, samtidig som du tar ansvar for ditt eget arbeid. Du er motivert av varierte arbeidsoppgaver og tilpasser ditt bidrag etter behovene i teamet, og har en løsningsorientert innstilling til de utfordringene vi møter
 • Du legger merke til detaljer og har en sterk interesse for sluttbrukernes behov
 • Du er svært komfortabel med kommandolinjen og er uredd med å sette deg inn i ukjente teknologier og språk
 • Vi ser etter både deg som er nyutdannet og deg som har flere års erfaring


*Vi tror på kontinuerlig læring og at ingen kan alt vi trenger fra dag 1, så ikke nøl med å søke selv om du ikke kan alt som står på listen. Motivasjon for å lære og interesse for temaene er vel så viktig for oss. 

Arbeidsoppgaver Arbeidsoppgavene dine vil bestå i å jobbe med å designe og/eller utvikle tekniske løsninger med bruk av skyløsninger. Dette omfatter alt fra prototyping, utvikling/test og hele veien til produksjon.

Stillingen går også ut på bygge videre på vår skyinfrastruktur og ta eierskap til noen av våre mest grunnleggende teknologikomponenter. Du brenner for å samspille med våre utviklere for å bygge robuste skyløsninger som skalerer og har stabil tilgjengelighet, og legger til rette for høy grad av automatisering og hyppige produksjonssettinger.

Vi tilbyr blant annet

 • En arbeidsgiver som virkelig bryr seg om sine ansatte og som legger til rette for god personlig og faglig utvikling
 • Muligheten til å bli en del av et stort utviklingsmiljø i et av Nordens største skadeforsikringsselskap
 • Konkurransedyktige betingelser og svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
 • Firmahytter i inn- og utland
 • Aksjespareordning
 • Treningsmuligheter i eget treningsstudio og gymsal med muligheter for basket/fotball/innebandy etc
 • Kortere arbeidsdager om sommeren
 • Arbeidssted i fine lokaler sentralt i Oslo (ca. 5 minutters gange fra Oslo S)
 • Et stort fagmiljø med brennende engasjement for å dele og lære av hverandre


Arbeidssted

 • Vi har kontorer sentralt i Oslo (Shweigaardsgate 21)
 • Det siste året har vi erfart hvor greit det går å jobbe fra barnerommet, kjøkkenbordet og hytta. Ja, til og med på tur med en kollega på øret. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode digitale samhandlings- og arbeidsverktøy


Interessert i å jobbe hos oss?

Har du lyst til å vite mer om stillingen? Ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus v/ Kristian Carlstedt (452 94 338) eller Lars Følstad (901 64 707)

 

Vi behandler søknader fortløpende!  

Om arbeidsgiveren

Gjensidige er et nordisk skadeforsikringsselskap med virksomhet i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. Vi tilbyr også bank, pensjon og sparing i Norge. I 2018 har vi lansert Gjensidige Bolighandel som er et eiendomsmeglingsforetak.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen