Norsk Hydro Sunndal ser nå etter en IS/IT – Ingeniør

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Sunndalsøra
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Hydro Aluminium Metal er en ledende leverandør av pressbolter, valseblokker, støpe legeringer, tråd og høyrenhetsaluminium med et globalt produksjonsnettverk med rundt 5000 ansatte. Vi har anlegg for produksjon av primærmetall i Europa, Canada, Australia, Brasil og Qatar, og gjenvinningsanlegg i Europa og USA. To tredjedeler av vår produksjon av primæraluminium er basert på fornybar energi.

Siden 1905 har Hydro gjort naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og bedrifter med fokus på en trygg og god arbeidsplass for våre 30 000 ansatte på mer enn 140 lokasjoner. Hydro er forpliktet til å lede an i å forme en bærekraftig fremtid og på den måten skape mer levedyktige samfunn ved å utvikle naturressurser til produkter og løsninger på innovative og effektive måter for næringer som betyr noe. Metallallverket er 100 % eid av Hydro, og er Norges fjerde største aluminiumprodusent, målt etter årlig produksjonskapasitet på 195 000 tonn elektrolysemetall. I tillegg til produksjon av primæraluminium har verket et støperi for produksjon av pressbolt, og totalt cirka 335 ansatte.

Vi søker nå en IS/IT-ingeniør som vil bidra til sikker og god IT-drift ved verket. Dette er en variert og ansvarsfull stilling med gode utsikter til faglig og personlig utvikling i et høykompetent faglig miljø, med mulighet for å delta i avdelingens vaktordning. Stillingen vil innebære noe arbeid ute i drift på hardware siden på lik linje med software.

Nøkkelområder rollen fokuserer på:

 • Utvikling og modifiserings løsninger for drift av nettverk og servere innenfor informasjonsteknologi, automasjon & industriell IT (IT/OT nett) 
 • drift av Windows-servere (inkl. Active Directory og Group Policy), nettverk, brannmur og datasikkerhet 
 • Lokal support på kontor og produksjonsstøttesystemer (IT/OT system) 
 • Bidra til forbedringsarbeid innen automasjon/industriell IT 
 • Deltagelse i prosjekter på tvers av enhetene i Hydro 


Kvalifikasjoner 

 • Relevant høyere utdanning innen informasjonsteknologi (IT) eller automatisering / industriell IT (Bachelor- eller Mastergrad) 
 • Erfaring med nettverk, segmentering og switcher basert på utstyr fra Cisco, samt VMware som virtuell plattform 
 • Erfaring innen drift og support av IT/OT-system 
 • Kjennskap til MDM ( Mobile Device Management)
 • Beherske norsk og engelsk, skriftlig og muntlig 
 • Førerkort klasse B 


Som person tror vi at du er resultatorientert og serviceinnstilt overfor dine kunder. Du kombinerer en analytisk tankegang med en praktisk tilnærming. Andre oppfatter deg som åpen, strukturert, samarbeidsvillig og pålitelig, og du har en evne og vilje til å holde seg oppdatert innenfor fagområdet

Hvorfor Hydro Vi tilbyr en utmerket mulighet til å få innsikt i virksomheten til et globalt selskap mens du bruker ekspertisen din innen ingeniør teknologi. Dette er en synlig rolle med mange grensesnitt, hvor du vil bruke din spesialistkompetanse som IS/IT Ingeniør til forretningsområder og konsernfunksjoner. For den rette kandidaten tilbyr stillingen en attraktiv plattform for faglig og personlig utvikling
 
Annen informasjon  Stillingen er organisert i en felles IT-avdeling i Aluminium Metal, og er dermed del av et stort fagmiljø. Stillingen er lokalisert på Sunndalsøra, der man jobber tett sammen med andre fagpersoner. Hydro Sunndalsøra ligger i Sunndal kommune i Møre og Romsdal, ved utløpet av Sunndalsfjorden. Kommunen har svært gode oppvekstsvilkår for barn og ungdom. Området kan by på hele spekteret fra idyllisk skjærgård til høyfjell og isbreer, og det er flotte muligheter for fritidsaktiviteter både sommer- og vinterstid.
 

Om arbeidsgiveren

Siden 1905 har Hydro utviklet naturressurser til verdifulle produkter for mennesker og virksomheter, med fokus på trygge og gode arbeidsplasser for våre 34 000 ansatte på flere enn 140 steder i verden. Hydro skal være ledende i arbeidet med å utforme en bærekraftig fremtid og ønsker å skape mer livskraftige samfunn gjennom nyskapende og effektiv utvikling av naturressurser til løsninger og produkter som betyr noe. Vi har en stolt historie og ønsker å være ledende i arbeidet med å skape en bærekraftig fremtid ved å utvikle naturressurser til innovative produkter og løsninger. Og det er alle våre dyktige medarbeidere som er vår viktigste suksessfaktor.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen