Nyutdannet teknolog og vil jobbe med kvalitetssikring av robotteknologi?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du over gjennomsnittet interessert i moderne teknologi og perfeksjonist i ditt arbeid? Som tekniker/ingeniør hos Zivid får du jobbe med blant annet industrielle 3D kameraer og andre industrielle automasjonssystemer i en faglig utfordrende stilling.

Informasjon om stillingen

Zivid er nå på jakt etter en tekniker som trives med "hands-on" oppgaver. Selskapet er et raskt voksende gründerselskap og de er allerede ledende innen sitt fagfelt. De har utviklet verdens raskeste og mest nøyaktige kamera, og er prisvinnerne av Forskningsrådets innovasjonspris. En jobb hos Zivid garanterer et ekstremt dyktig og innovativt fagmiljø, med dyktige kollegaer og et sosialt klima, hvor de gleder seg til å bli kjent med deg.

Stillingen gir deg mulighet til å jobbe med spennende produkter og en unik teknologi. Her vil du være med allerede i konsept- og utviklingsfasen, som innebærer at du vil jobbe med sammensetting og testing av produktene. Som tekniker vil du dermed få ansvaret for å etablere og utvikle rammeverk for testsystemer, samt verktøy for å se resultater fra testene. For å lykkes i stillingen ser vi dermed etter deg som har en brennende interesse for å forstå årsak-sammenheng, og hvorfor ulike feil oppstår. I en variert og utfordrende arbeidshverdag, vil du også samarbeide tett med prosjektledere og andre dyktige teknologer.

Arbeidsoppgaver

 • Delta i konseptfasen og bygge sammen kameraer
 • Gjennomføre testing og sette opp testsystemer
 • Utvikle programvare rammeverk for tester og verktøy for å lese testresultater
 • Sammenlikne kameraer opp mot hverandre
 • Bistå i produksjon og frem til utsendelse av produktene

Vi søker deg som

 • Har en relevant utdannelse/erfaring innen eksempelvis mekanikk, mekatronikk eller elektronikk på ingeniør- eller fagskolenivå
 • Har erfaring med praktiske oppgaver som for eksempel behandling, testing og feilsøking
 • Har grunnleggende god kunnskap i programmering i f.eks. Python
 • Snakker flytende norsk og engelsk


For Zivid er det viktig å få inn en Fleksibel kollega som vil trå til når oppgavene oppstår og trives med at arbeidstidene kan variere. Du er Selvstendig og klarer å sette deg selv i arbeid når oppgavene er uklare, du ser rett og slett flere løsninger enn problemer. I denne rollen er det samtidig viktig at du er Samarbeidsvillig og ikke er redd for å spørre når du står fast, ettersom du bil bli utfordret med oppgaver uten tydelige retningslinjer hvor det ikke nødvendigvis foreligger noen fasit.

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: Vi vurderer kandidater løpende
 • Oppstart: Snarest, og gjerne allerede i mars
 • Arbeidssted: Nydalen, Oslo
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Zivid har bedt om at alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av tony.sollund@academicwork.no


Utvelgelsesprosessen vår skjer fortløpende, og annonsen kan bli stengt før rekrutteringsprosessen er avsluttet dersom vi har satt i gang med screening eller intervjuer.

Informasjon om bedriften

Zivid er markedsledende innen 3D kameraer og vision software for autonome industrielle robotceller, collaborative robot (cobot) celler og andre industrielle automasjonssystemer. De er et suksessfullt selskap med omkring 60 ansatte med hovedkontor i Nydalen og internasjonalt marked.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen