Sulten på en supportkarriere? Velkommen til førstelinje!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Har du teknisk interesse og er i starten av din karriere? Vi søker nå etter en samarbeidsvillig IKT-konsulent som ønsker å jobbe med brukerstøtte til kolleger både ved opplæring og generelle brukerfeil!

Informasjon om stillingen

Som IKT-konsulent i Lovisenberg vil du jobbe tett sammen med tre andre kolleger i et variert og varmt arbeidsmiljø. Sammen gir dere support til 9 av sykehjemmene i Oslo og omegn, og supporter litt over 2000 brukere. Her vil du ta imot henvendelser både på telefon og gjennom vårt ticketing-system. Du vil også reise ut de forskjellige sykehjemmene fra tid og annen, for å være synlig og tilgjengelige for brukerene. Ingen uke er lik, og du vil få muligheten til å utvikle deg i et raskt tempo, omgitt av gode kolleger.

Du vil fungere som en førstelinje support, hvor du vil kategorisere feil som systemfeil eller brukerfeil. Systemfeil rapporteres videre, og brukerfeil vil være din oppgave å bistå med. Sentralt i rollen er opplæring av ansatte ved bruk av ulike systemer, samt lage funksjonelle brukermanualer til de ansatte. Det inngår en rekke dokumentasjon i rollen, så god formuleringsevne er viktig for å lykkes.

Vi søker deg som

  • Har en teknisk bachelorgrad eller IKT-fagbrev (erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse)
  • Har god teknisk forståelse og interesse
  • Har kunnskap om Office 365 og Sharepoint
  • Har svært gode kommunikasjonsferdigheter på norsk, både skriftlig og muntlig


Det er viktig hvilken kompetanse du besitter, men det er vel så viktig hvem du er som person. For å lykkes er det viktig at du:

  • Innehar en god samarbeidsevne og formidlingsevne, da store deler av arbeidshverdagen består av brukerstøtte til kolleger.
  • Evner å arbeide systematisk og ansvarlig, for å sikre kvalitet og gode feilsøk.

Annen informasjon:

  • Oppstart: Etter avtale, fortrinnsvis snarest
  • Omfang: Heltid, 100%, vikariat frem til Januar 2023, med mulighet for forlengelse
  • Sted: St.Hanshaugen, Oslo
  • Kontakt: Denne prosessen håndteres av Academic Work og Lovisenberg ønsker at alle henvendelser går til Academic Work. Vi ønsker at du søker via din profil, men har du spesifikke spørsmål rundt stillingen besvares disse på madeleine.greenfield@academicwork.no.


Søk på stillingen ved å klikke på Søk her! nedenfor. Vi vil vurdere søknader fortløpende og anbefaler derfor å sende inn en søknad så snart som mulig. Uavhengig av utfall, vil vi oppdatere deg om fremdrift etter søknadsfristens utløp.

Informasjon om bedriften

Stiftelsen Diakonissehuset Lovisenberg er en ideell diakonal stiftelse med omfattende virksomhet innenfor sykehjemsdrift, helseutdanning, eldreomsorg og barnehagedrift. Vårt formål har siden begynnelsen vært å hjelpe sårbare grupper i samfunnet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen