IFE ser etter en driftsingeniør Digital Arbeidsflate!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kjeller
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

IFE er i sluttfasen av en omfattende modernisering av vår IKT-infrastruktur, og vi er klare for å møte fremtidens behov for digitalisering. Fremtidens arbeidsplass må legge til rette for mer fleksibilitet og effektive digitale arbeidsverktøy, der grensene mellom det fysiske og digitale stadig mer viskes ut. Samtidig ser vi at det blir stadig mer krevende trusselbilde, og vi må ivareta den digitale sikkerheten for å skape en trygg arbeidsplass og beskytte våre verdier.
 
Vår nye plattform er basert på Microsoft 365, Microsoft Azure, Microsoft Intune og Advanced Threat Protection. Vi ser nå etter den rette kandidaten til å ta ansvar for forvaltning og utvikling av den digitale arbeidsflaten vår. Du har lang erfaring med administrasjon av kontorstøtteplattform fra Microsoft og trives med å jobbe brukerorientert. Om du er ambisiøs og klar for å hjelpe oss mot fremtidens arbeidsplass, vil vi gjerne snakke med deg!

Arbeidsoppgaver:

 • Være systemeier for kontorstøtteplattformen, herunder Microsoft 365 og PC-leverandør(er)
 • Ta aktivt eierskap til å videreutvikle plattform og porteføljen av applikasjoner, basert på tilbakemeldinger fra brukerne, organisasjonens behov og funksjonelle oppdateringer fra leverandørene
 • Sørge for at kontorstøtteplattformen er i henhold til vedtatte sikkerhetsprinsipper og føringer for informasjonssikkerhet
 • Vurdere, kvalitetssikre og dokumentere endringer i IFEs systemer innenfor fagområdet
 • Ivareta henvendelser på 1. og 2. linje brukerstøtte ved behov
 • Utføre eller tilrettelegge for opplæring av superbrukere eller andre brukere i organisasjonen der dette er relevant
 • Følge opp leverandører der disse leverer tjenester til IFE eller er involvert i utviklingsoppdrag mot relevante løsninger innen fagområdet
 • Følge opp teknologiutvikling innenfor ansvarsområdet generelt og aktivt bidra til å forme IFEs strategi og veikart innenfor digitale arbeidsflater i henhold til selskapets strategier
 • Bidra i prosjektplanlegging og -aktiviteter med fagkompetanse innen kontorstøtteløsninger og andre digitale verktøy


Listen er ikke uttømmende, og arbeidsoppgaver kan endres eller tillegges ved behov.

Kvalifikasjoner:

 • Utdannelse på minimum bachelornivå innen relevant IKT-studieretning
 • Bred kompetanse og erfaring fra et bredt spekter av Microsofts kontorstøtte- og samhandlingsløsninger (Microsoft 365) og Microsoft Azure
 • Erfaring med avansert klientadministrasjon basert på Microsoft Active Directory, AzureAD, Intune, Advanced Threat Protection (ATP) og Powershell
 • Erfaring med brukerstøtte
 • Erfaring med pakking og automatisert utrulling av programvare til kontorstøtteplattformer
 • Erfaring med management av Apple MacOS og iOS er ønskelig
 • Bred erfaring med og kunnskap om informasjonssikkerhet i digitale plattformer


Personlige egenskaper:

 • Ha et sterkt personlig engasjement for den digitale arbeidsplassen og evne til å være visjonær og fremtidsrettet
 • Gode kommunikasjonsegenskaper, både til teknisk og ikke-teknisk personell
 • Ha evne til å ta raske beslutninger basert på erfaring og risikoforståelse
 • Være en endringsagent for nytenkning og ha evne til å kommunisere både med tekniske- og ikke-tekniske personer.
 • Være en synlig representant for IFE, IFEs verdier og IKTs løsninger og visjoner både internt og eksternt.
 

Rollen er organisert i avdeling IKT og er en del av Driftsgruppe Klient og Applikasjon. Stillingen rapporterer fagmessig og utøvende (forvaltnings- og prosjektaktiviteter) til Driftsgruppeleder Klient og Applikasjon og Sjefsarkitekt.

Arbeidssted: Kjeller  

Om arbeidsgiveren

Institutt for energiteknikk (IFE) er en driver av teknisk innovasjon og anvendt forskning innen bredden av digitale systemer, energi- og miljøteknologi samt utviklingspartner og produsent av radiofarmasøytiske legemidler. IFE har ansatte fra 38 land som jobber med partnere nasjonalt og internasjonalt. Hos oss får du muligheten til å være en sentral bidragsyter i en pågående digitalisering av virksomheten, med et sterkt og sentralt IKT-fagmiljø som jobber tett sammen med hele organisasjonen.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen