Internasjonalt og dynamisk miljø åpner for nye spennende karrieremuligheter som systemspesialist!

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Engasjeres du av mennesker, virksomheter og digital infrastruktur? Da bør du lese videre!

Informasjon om stillingen

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord Europa. De har en tydelig ambisjon: Å gjøre visjoner til virkelighet gjennom å koble sammen mennesker, virksomheter og samfunn. Som systemspesialist hos GlobalConnect vil du få mulighet til å jobbe med ulike oppgaver og systemer, samt kunne delta på aktiviteter som gjenspeiler GlobalConnect sin størrelse. De holder til i både Norge, Danmark, Sverige og Tyskland, som gir deg mulighet til å følge bransjen og utfordringene tett.

"Vi knytter sammen mennesker og organisasjoner på tvers av samfunnet. Det starter med fundamentet som er vår digitale infrastruktur og ender opp med alle tingene vi kan muliggjøre. Vi forenkler det kompliserte og vi lever opp til forventningene til våre kunder å være lett å samarbeide med. Vi er Global Connect"

Hvorfor akkurat GlobalConnect?

Ved å jobbe hos GlobalConnect har du muligheten til å kunne jobbe i et internasjonalt firma, som ivaretar samfunnskritisk infrastruktur. Du bli en del av et faglig sterkt team med dedikerte kollegaer. GlobalConnect er opptatt av de ansattes utvikling, og vil veilede deg gjennom en rekke ulike og spennende utfordringer på veien.

Din hverdag vil innebære blant annet:

 • Ta imot tekniske problemstillinger som blir sendt videre fra GlobalConnects servicedesk
 • Ivareta helsetilstanden til kjernenettet og sikre få uplanlagte driftsavbrudd
 • Sikkerhetspatching
 • Samarbeide tett med og supportere GlobalConnects NOC avdeling
 • Loggføre dokumentasjon på endringer som foretas


I denne stillingen vil arbeidsoppgavene dine variere fra uke til uke, da teamet fordeler ansvarsområder på rullering. Du må like å ha en variert hverdag, og evne å omstille deg og handle raskt når nødvendig.

Vi søker deg som

 • Er nysgjerrig og analytisk og ønsker å vite hvorfor feil oppstår
 • Har en sterk teknisk evne med ønske om å fordype deg og lære mer om dataanalyse
 • Har teknisk support erfaring
 • Har erfaring/kjennskap til reaktivt arbeid
 • Kan sikkerhetsklareres

Som person er du:

Vi ser etter deg som ønsker å bryne deg på problemstillinger over lengre tid, og som systematisk analyserer deg frem til svaret du ser etter. Du er selvstendig, og fungerer godt både i team og alene.

Annen informasjon

 • Lokasjon: Fornebu
 • Oppstart: Etter avtale
 • Søknadsfrist: Stillingsannonsen vil bli tatt ned så snart vi har funnet riktig kandidat, vi anbefaler derfor å søke snarest ved interesse.
 • Kontakt: Denne rekrutteringsprosessen er gjennomført av Academic Work. Det er etter GlobalConnect sitt ønske at alle henvendelser vedrørende stillingen rettes Madeleine Greenfield i Academic Work

Hvem er GlobalConect?

GlobalConnect er den ledende leverandøren av fiberbasert datakommunikasjon og datasentre i Nord-Europa. I Norge har vi vårt eget landsdekkende fibernettverk, og totalt eier og drifter vi mer enn 93.000 kilometer fiber og 27.000 kvadratmeter sikre datasentre i Norge, Danmark, Sverige, Finland og det nordlige Tyskland. Med det som plattform tilbyr vi markedsledende løsninger innen nettverk, IT-sikkerhet, sky og telefoni som gjør det mulig for virksomheter å fokusere på det de virkelig brenner for.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen