IT- og virksomhetsarkitekter – Fornøyd der du er?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er DU egentlig helt fornøyd?

Teleplan Consulting er et at Norges mest erfarne og anerkjente konsulentselskaper, med 60 års erfaring med innovasjon. Våre kunder stiller stadig større krav til både kompetanse og erfaring. Derfor stiller også vi høyere krav til oss selv. Vi er svært fokuserte på faglig styrke og, ikke minst, hva vi ønsker å bidra med for kundene våre.

Vi hjelper de store, samfunnsviktige virksomhetene i deres digitale omstillinger, med arkitektur, ledelse og sikkerhet. Vi strekker oss langt for å få riktig kompetanse med på laget og har en rekke spennende oppdrag hos blant annet Politiet, Skatteetaten, Statens veivesen, Telenor, Sparebank 1, Forsvars-, Helse- og Samferdselssektoren.

IT- og Virksomhetsarkitekt

Som Arkitekt i Teleplan Consulting blir du del av et av Norges faglig sterkeste og mest erfarne arkitektmiljøer. Her kan du arbeide med alle typer arkitektur, fra infrastruktur og skyløsninger, til systemer og løsninger, samt virksomhetsarkitektur. Du vil fungere som en rådgiver for kunden og være en viktig medspiller i samfunnsviktige prosjekter og oppdrag. Du har gjerne en mastergrad innen IT, samt flere års relevant erfaring.

Hvis du syns dette høres spennende ut, og ønsker å høre mer om oss og stillingene vi tilbyr, ta kontakt med en av våre rekrutteringskonsulenter:

Arne Loktu: +47 911 31 414 arne.loktu@capus.no

Rebecca Vatnar: +47 473 43 087 / rebecca.vatnar@capus.no

Om arbeidsgiveren

Teleplan Consulting er et konsulentselskap med 30 – 40 erfarne prosjektledere og rådgivere. Vår kjernekompetanse er prosjektledelse og rådgivning knyttet til digitalisering samt arkitektur og informasjonssikkerhet.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen