Er du Eltel Networks nye Bid Manager?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi jobber kontinuerlig med et stort antall store og små forespørsler fra et bredt spekter av nasjonale og regionale kunder innenfor telekom industrien. For å styrke vårt team ytterligere, søker vi etter deg som har et sterkt ønske om å utgjøre en forskjell. Som Bid Manager i Eltel vil du bli en viktig nøkkelspiller i vårt nasjonale salgsteam. 

Bid Manager vil ha ansvar for å forberede og utforme våre leveranser i anbudskonkurranser i offentlig og privat sektor. Du vil jobbe tett med vårt salgs- og fagmiljø og være ansvarlig for å sikre at vi fortsetter med å vinne anbudskonkurranser. Videre vil du ha en sentral rolle i å finne en god balanse mellom det faglige, markedsmessige og juridiske i utformingen av tilbud. Balansegangen mellom disse er avgjørende for å sikre et godt og konkurransedyktig tilbud. Hos oss vil du vil jobbe tett med noen av bransjens mest erfarne fagfolk innenfor telekommunikasjon og bidra til at selskapet og regionene når sine mål. Vi ser for oss at du raskt vil bli en viktig ressursperson i selskapet. Du vil rapportere direkte til direktør for Strategi og Forretningsutvikling. 

  

Arbeidsoppgaver: 

 • Lede og utarbeide besvarelser på anbudsprosesser, primært innenfor telekom markedet, herunder operatører, nettverks- og infrastruktur eiere 
 • Sikre høy kvalitet i tilbudene i tråd med kundens krav og Eltel sine egne retningslinjer 
 • Engasjere, lede og styre nasjonale ressurser i tilbudsteam 
 • Bistå salgsteamet i nye forretningsmuligheter i nåværende og fremtidige markeder 
 • Ansvarlig for direkte kundedialog for utvalgte kunder 
 • Skape og utvikle relevante interne og eksterne relasjoner 
 • Bidra til å utvikle kunde- og markedsstrategier 

 

 For at du skal lykkes i rollen er det viktig at du trives og er trygg i møte med kunder, og at du liker en variert og hektisk hverdag. Du er strukturert og nøyaktig, og har et ønske om å være den beste innenfor ditt fagområde. Du må være selvstendig og selvgående og ha evne til å sette seg inn i komplekse saksforhold på egen hånd. Videre bør du være kundeorientert og relasjonsbyggende, i tillegg til prosessorientert og pragmatisk. 

I tillegg ser vi for oss at du har:

 • Høyere utdanning på minimum bachelornivå innen jus, økonomi eller tilsvarende 
 • Kunnskap om og/eller erfaring fra anbudsprosesser 
 • Erfaring fra prising av komplekse tilbud og forhandlinger mot relevante aktører 
 • Minimum fire års arbeidserfaring, gjerne innenfor IT og telekom 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 
 • Prosjektledererfaring, og erfaring fra tilbudsprosesser mot offentlig sektor vil være en fordel 

 

Vi tilbyr: 

Hos oss vil du oppleve et inkluderende miljø, hvor du blir sett og hørt. Vi er opptatt av og bidrar til din kompetanseutvikling. Det er høyt under taket og vi strekker oss etter å spille hverandre gode.  

Som ansatt i Eltel vil du få jobbe med store aktører innenfor Telekommunikasjon. Vi er stolte av å ha en rekke rammeavtaler med de største operatørene og netteierne i Norge, men ønsker å få flere nye store og viktige kunder inn i vår portefølje. 

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter mobilnett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.    
 
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

 

Søknadsfrist: Snarest

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm. 
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr. Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001. Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo. 
Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen