Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Senior Business Consultant til ledende kompetansemiljø innen eCommerce!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Columbus er et globalt IT-konsulentselskap med over 2000 ansatte, og ekspertene våre maksimerer og sikrer fremtiden til din bedrift gjennom å muliggjøre digital transformasjon. Columbus opplever stor suksess i Norge innen vårt forretningsområde Commerce, med de mest spennende prosjektene i Norge, som konkurrentene våre bare kan drømme om. Nå girer vi opp ytterligere for å kunne møte den økende etterspørselen og søker derfor etter en Senior Business Consultant med god kunnskap om teknologi og forretningsprosesser.

Hvem er Columbus? Columbus har et godt rykte innenfor IT-bransjen og du vil få mulighet til å arbeide med flere spennende prosjekt hos våre kunder. I Columbus legger vi vekt på teamarbeid og har et spennende og godt samarbeidsklima. Rollen innebærer frihet under ansvar med stor grad av fleksibilitet. Arbeidsplass vil være på vårt hovedkontor med sentral beliggenhet i Oslo i Barcode ved Oslo S eller ved vårt kontor i Tønsberg.

Hvem er du? For å lykkes er det viktig at du forstår kundens behov og samtidig kan grave seg ned i detaljene for å skrive gode spesifikasjoner. Riktig person driver seg selv fremover og ser løsninger i stedet for problemer. Du bør like utfordringer og håndtere flere baller i luften samtidig. Vi ser for oss at du har en strukturert tilnærming til ditt arbeid, er effektiv og målbevisst.

Du evner a° sette seg inn i komplekse problemstillinger og se hvordan dette kan løses med standard programvare, integrasjoner eller spesialtilpasninger. Vi ser etter en lagspiller som liker å jobbe i team og bygger relasjoner på flere nivåer hos kundene. For å lykkes er det viktig at du ta ansvar og leverer arbeid du er stolt av.

Arbeidsoppgaver:

  • Som konsulent for våre kunder vil du jobbe med alt fra analyse og løsningsdesign, til spesifikasjon og dokumentasjon, samt rådgivning innen metoder og markedstrender.
  • Du vil drive testing og opplæring i prosjekter
  • Til tider drive koordinering, være del-prosjektleder og Scrum master
  • Ved tjenestesalg forventes det at du ser muligheter for seg selv og andre konsulenter


Kvalifikasjoner:

  • Relevant Høgskole- / Universitetsutdannelse, med minimum Bachelorgrad
  • Minimum 5 a°rs relevant erfaring som fra Retail og eCommerce
  • Teknisk bakgrunn og erfaring med webteknologi er nødvendig
  • Snakke og skrive flytende både på norsk og engelsk


Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Capus ved Partner Arne H. Underdal-Loktu?på?tlf: 91 13 14 14/e-post:? arne.loktu@capus.no eller Rådgiver Research og Analyse Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post: ida.samuelsen@capus.n

Om arbeidsgiveren

Columbus er eksperter på å skape vekst gjennom innsikt i kundenes atferd og gi en sømløs opplevelse når de samhandler på sine digitale kanaler. Med vår bransjedekkende erfaring innen B2B og kompleks B2C, skiller vi oss ut i markedet, og gjør Columbus til den ledende partneren i Norden når det kommer til digitalt salg. Vi hjelper våre kunder med design og implementasjon av førsteklasses løsninger i henhold til bransjespesifikke behov slik at det fulle potensialet til din digitale virksomhet frigjøres.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen