Er du Volue sin nye Driftskonsulent?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Trondheim
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Om rollen Vi søker etter en teknisk driftskonsulent til vår Support & Operation team i Trondheim. Vår jobb er å levere høy kvalitet samt være en nøkkelpartner for våre kunder og deres forretningskritiske systemer. Gjennom positiv kommunikasjon og proaktivt arbeid etterstreber vi gode kundeopplevelser – hver dag.

Du vil jobbe med utvikling og vedlikehold av kundens tekniske plattformer. Du vil bruke mesteparten av tiden på å jobbe med tekniske oppgaver: løse hendelser, overvåke, installere og konfigurere våre applikasjoner. Videre vil du planlegge, koordinere og gjennomføre endringer for våre kunder.

Du vil også være primær teknisk kontakt mot en eller flere kunder, og gjennom deltagelse i kundemøter vil du ha tett kundedialog og være en naturlig diskusjonspartner rundt tekniske spørsmål. Du vil proaktivt foreslå forbedringer til kundens løsninger og gi kundene råd om fremtidige løsninger for å møte deres forretningsbehov. Du vil delta i vårt on-call service team

Hvem søker vi? Volue anser våre ansatte som vår største ressurs og vi er opptatt av å finne de riktige personene. Av denne grunn søker vi kandidater som med variert erfaring. For denne rollen bør du ha:

 • En relevant utdanning fra høyskole / universitet eller annen relevant erfaring
 • 2+ års relevant arbeidserfaring
 • Kunnskap om Windows-server miljø
 • Kjennskap til Cloud-plattformer som Azure, AWS eller Google Cloud
 • Erfaring med programmering / skripting (for eksempel Python, Powershell, bash, SQL)
 • Gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig, både på engelsk og norsk


Vi ser etter deg som:

 • Er interessert i å lære ny teknologi og å holde deg oppdatert
 • Er en kreativ problemløser alltid på utkikk etter å øke kvaliteten ved automatisering av oppgaver
 • Er proaktiv og tar initiativ
 • Er opptatt av å dele ideer og læring i et samarbeidsmiljø
 • Motiveres av ansvar og er i stand til å fungere godt, selv under press
 • Er serviceinnstilt, positiv men en som tør å si nei når det er nødvendig
 • Er god til å bygge relasjoner med kunder og kolleger
 • Vil legge inn den ekstra innsatsen som kreves for å sikre at vi leverer til våre kunder


Du har eller vil gjerne få:

 • Erfaring med å jobbe i et DevOps-miljø med automatiseringsverktøy (for eksempel Chef, Jenkins, Ansible, Terraform), inkludert å utføre QA på verktøy og prosesser


Hva kan vi tilby? I Volue vil du være en del av et positivt team med medarbeidere som er opptatt av teknologi. Du får frihet og ansvar til å utvikle deg profesjonelt og personlig og det er gode muligheter for intern karriereutvikling. Du vil jobbe i et internasjonalt arbeidsmiljø en nordisk arbeidskultur med muligheter for å påvirke retninger og prioriteringer. Arbeidsmiljøet er godt, uformelt og med en god dose humor som krydrer arbeidsdagen. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi er også aktive og sosiale ansatte som gjerne deltar på aktiviteter på jobb som utenfor jobb.

Interessert i å søke? Send oss din jobbsøknad så snart som mulig gjennom «Søk her».
For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med vår rekrutteringspartner Capus v/ Kristian Carlstedt (452 94 338) eller Kamilla Skaret Gustu (976 81 690).
 

Om arbeidsgiveren

Volue er markedsleder innen teknologier og tjenester som driver den grønne skiftet. Basert på 50 års erfaring, leverer Volue innovative løsninger, systemer og innsikt til samfunnskritiske bransjer. Over 650 ansatte jobber med mer enn 2000 kunder på energi-, strømnett-, vann- og infrastrukturprosjekter som sikrer en bærekraftig, fleksibel og pålitelig fremtid. Selskapet har hovedkontor i Oslo, Norge og representert i over 40 land

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen