Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Er du Powers nye Integrasjonskonsulent?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lørenskog
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi pleier å si at POWER er mulighetenes arbeidsplass. Det er fordi alle som jobber hos oss har lik mulighet til å utvikle seg – både i stillingen de har, og videre til nye stillinger i POWER-systemet.?Vi ser alltid etter nye talenter i egne rekker, og foretrekker vi å ansette folk innenfra, fordi vi vet hvor flinke og engasjerte folk vi har i bedriften.?Vi er stolte av et godt utarbeidet opplærings- og utviklingsprogram og vi har mange unge ledere, som nettopp har fått muligheten til å få egne arbeidsområder tidlig i karrieren. 
 

Er du Powers nye Integrasjonskonsulent? 

 
POWER ønsker å styrke sitt IT-team, og ser etter en Integrasjonskonsulent som skal jobbe med våre spennende IT-prosjekter i SAP sine integrasjonsverktøy. Du vil være del av et sterkt fagmiljø og et team som er dyktige på og har god kompetanse på integrasjon og ulike SAP-produkter. Det er stor mulighet for personlig utvikling og du vil få muligheten til å jobbe med flere ulike problemstillinger. Arbeidsdagen er preget av et høyt tempo, så du må evne hektiske perioder.   

Hovedoppgavene dine vil være å bidra til å skape gode og effektive løsninger slik at POWERs digitale løsninger samhandler godt med andre systemer. Du vil jobbe med etablering og vedlikehold av integrasjonsløsninger, samt forbedring og videreutvikling av eksisterende løsninger.  

Det er et ønske at du har kjennskap til SAP sine integrasjonsverktøy, men vil få nødvendig opplæring dersom det trengs. Du har gjerne 1-2 års erfaring med integrasjon og har utbredt interesse for fagfeltet. Vi ser etter deg som har relevant utdanning innen IT, minimum bachelorgrad. Det er også viktig at du behersker det norske språket.  

Som person er du grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Du er en team-spiller og motiveres av å nå felles mål. Du har en evne til å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger, og jobber strukturert for å løse de på best mulig måte.  
 
POWER tilbyr:   

  • SAP-kurs ved behov 
  • Gode personalrabatter 
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling 
  • kantineordning 

 
POWER mener at inkludering og mangfold er en styrke og vi trenger medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn for å være gode. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne og kjønn.  
 
Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi du har lyst til å bli med på laget!
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Rekrutteringsassistent Nanna Skjold på tlf: 97 78 87 13/e-post: nanna.skjold@capus.no. 

 

Om arbeidsgiveren

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen