Er du POWERs nye Seniorkonsulent?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lørenskog
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi pleier å si at POWER er mulighetenes arbeidsplass. Det er fordi alle som jobber hos oss har lik mulighet til å utvikle seg – både i stillingen de har, og videre til nye stillinger i POWER-systemet.?Vi ser alltid etter nye talenter i egne rekker, og foretrekker vi å ansette folk innenfra, fordi vi vet hvor flinke og engasjerte folk vi har i bedriften.?Vi er stolte av et godt utarbeidet opplærings- og utviklingsprogram og vi har mange unge ledere, som nettopp har fått muligheten til å få egne arbeidsområder tidlig i karrieren.  
 

Er du POWERs nye Seniorkonsulent?

 
Vi ser etter en Seniorkonsulent med erfaring innen SAP og som ser muligheter i ny teknologi. Du er en rådgivertype som kan jobbe med virksomhetsanalyse og bistå med å kartlegge POWERs behov, og videre øke potensialet for virksomheten. Du vil inngå i en høyt presterende arbeidsplass med engasjerte og kompetente medarbeidere. Vi legger til rette for at du skal trives med både arbeidsoppgaver og medarbeidere, samt legge til rette for utviklingsmuligheter. 

Som Seniorkonsulent SAP i POWER vil du jobbe med utvikling av vår SAP-plattform, samt foreslå forbedringer knyttet til SAP Retail løsningen. I denne rollen vil du også trenge å ta prosjekthatten på og ha et utbredt forretningsperspektiv. Rollen er selvstendig og vil innebære ledelse av både interne og eksterne medarbeidere. Du vil også ha beslutningsmandat og bør være trygg på å ta valg for å sikre fremdrift.  

Du har minimum en bachelorgrad, gjerne innen prosjektledelse, økonomi, logistikk eller liknende. Du har minimum 5 års erfaring innen SAP som prosjektleder, konsulent eller på kundesiden. Du trenger ikke å ha teknisk bakgrunn eller retail-erfaring, men må være interessert i å lære om bransjen. Det legges til rette for utvikling og vekst, så du er gjerne også ambisiøs. Det er også viktig at du behersker det norske språket.   

Som person er du grundig og nøyaktig i ditt arbeid. Du er en team-spiller og motiveres av å nå felles mål. Du har en evne til å finne gode løsninger på komplekse problemstillinger, og jobber strukturert for å løse de på best mulig måte.  
 
POWER tilbyr:  

  • Gode personalrabatter 
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling
  • Kantineordning 

 
POWER mener at inkludering og mangfold er en styrke og vi trenger medarbeidere med ulik kompetanse og bakgrunn for å være gode. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke, uavhengig av alder, funksjonsevne og kjønn.  
 
Høres dette ut som noe for deg? Da håper vi du har lyst til å bli med på laget 
 
Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post: al@capus.no eller Rekrutteringsassistent Nanna Skjold på tlf: 97 78 87 13/e-post: nanna.skjold@capus.no
 

Om arbeidsgiveren

POWER er Nordens nye elektrogigant som utfordrer markedet med prisrobot og oppdaterte nettpriser i butikk. I POWER ønsker vi alltid å ligge ett steg foran, fordi vi vet at smarte, effektive løsninger holder prisene lave, samtidig som det gir den beste handleopplevelsen for kundene.

Å jobbe i POWER betyr å ta del i kulturen som består av MOT, GLEDE og BEGEISTRING. En POWER-medarbeider har MOT til å gå foran, kan GLEDE seg over kollegaenes suksess og BEGEISTRE kundene med kunnskap om teknologi.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen