Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Active Brands ser etter en funksjonell ERP systemkonsulent

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Er du god på Business Central og har lyst til å jobbe i et av de ledende selskapene innen sport- og friluftsmarkedet?

Vi i Active Brands opplever en økende etterspørsel etter produktene våre. Dette gir igjen større utfordringer til vår IT-organisasjon, våre IT-systemer og digitale løsninger. For å supportere disse utfordringene søker vi nå etter en funksjonell ERP-konsulent.

I denne rollen vil du få et bredt ansvarsområde, og jobbe med support, vedlikehold og videreutvikling av vår ERP-plattform og integrasjoner til øvrige systemer i Active Brands. I tillegg vil du være en viktig bidragsyter for å hjelpe oss med å løfte våre IT-systemer til å treffe behovene fra forretningen i tiden fremover. Dette er en dynamisk og spennende stilling, hvor du vil bli gitt mye frihet og ansvar.

Vi ser etter en som er serviceinnstilt og opptatt av å yte det lille ekstra til våre brukere og samtidig jobbe med det nyeste av teknologiske løsninger. Du trives også i rollen som rådgiver, og kan ta en viktig rolle når det kommer til videreutvikling av eksisterende løsning og være en drivkraft for å ta i bruk ny teknologi. Føler du at dette treffer deg, er du riktig person for oss!

Ansvarsområder

 • Analyse, løsningsdesign og videreutvikling av vår ERP-plattform
 • Håndtering av innkomne ERP endringsønsker, prioritering og oppfølging
 • Brukersupport, problemanalyse og feilretting
 • Bidra til at avdelingene jobber smartere og utnytter ERP systemene effektiv
 • Være en brobygger mellom teknologi og forretning
 • Utarbeide god prosess- og systemdokumentasjon
 • Oppfølging av eksterne IT leverandører og system partnere          
 • Deltagelse/lede ERP og IT relaterte prosjekter                                                       


Kvalifikasjoner

 • Høyskoleutdannelse innenfor IKT og min. 3 års relevant erfaring
 • Inngående erfaring med Dynamics 365 Business Central
 • Kjennskap til systemer som PIM (Inriver), CRM (Dynamics 365) og e-handelsløsninger
 • Fordel med kjennskap EDI løsninger og integrasjoner
 • God prosess- og forretningsmessig forståelse 
 • Behersker norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig


Personlige egenskaper

 • Analytisk, forstå forretningsmessige problemstillinger og transformere disse til tekniske krav
 • Pedagogisk, evner a° formidle kunnskap til en gruppe mennesker via flere plattformer og tilnærminger
 • Pliktoppfyllende og til a° stole pa° i en hektisk hverdag
 • Engasjert og praktisk løsningsorientert
 • Positiv, tålmodig og har evne til a° håndtere ulike personer og situasjoner
 • Evner a° jobbe med korte tidsfrister og håndtere stressede situasjoner
 • Nytenkende og teft for kommersiell utnyttelse av ny teknologi


Vi tilbyr En utfordrende stilling og spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent selskap med store ambisjoner. Active Brands er en organisasjon med korte beslutningsveier og evne til å snu seg raskt. Hos oss får du mulighet til å påvirke og utvikle din egen rolle og der du umiddelbart vil se resultater av eget bidrag.

Om arbeidsgiveren

Active Brands AS er et ledende norsk merkevarehus innen sport- og friluftsmarkedet. Merkevareporteføljen består av Dæhlie, Kari Traa, Sweet Protection, Johaug, Åsnes og Bula. Selskapet har om lag 250 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Voss, Trysil, Gøteborg, København, Helsinki, Denver og Shanghai. Active Brands tar sikte på å bygge sterke merkevarer og være en preferert partner for retailere. Vi har høye ambisjoner for vekst med nåværende og fremtidige merkevarer. FSN Capital AS er selskapets hovedaksjonær.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen