Bli med å bygge telekomnett for fremtiden!

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Bli med oss å sikre fremtidens telekomnett! 

I Eltel er vi stolte av hvordan vi bidrar til å etablere og drifte robuste, moderne telekomnett. Hver dag ser vi betydningen av den jobben vi gjør for kundene våre når vi bygger ut og drifter 5G-nett, fibernett og kringkastingsnett, for å nevne noe. Vi er tett på den digitale utviklingen, og for deg som kan og vil, er utviklingsmulighetene mangfoldige hos oss.   
Eltel opererer i et marked som kan bidra til å redusere karbonavtrykket og avfallsvolumet i samfunnet, der elektrifisering og digitalisering vil være kjernen i transformasjonsreisen mot et karbonnøytralt samfunn. Tjenestene våre bidrar til å redusere samfunnets miljøavtrykk, og vi jobber selv med å redusere de direkte miljøkonsekvensene av egen virksomhet. 

Vår Prosjektleder skal sørge for at prosjekter innenfor mobilutbygging planlegges og gjennomføres effektivt, og i tråd med våre mål for sikkerhet, økonomi og kvalitet.
Prosjektleder har ansvar for prosjektporteføljen i avdelingen Mobile & Energy Solutions fra start til slutt, og vil være sterkt involvert i avdelingens totale produksjon og drift.

Vi ser etter en dyktig kollega som med stort engasjement og entusiasme skal være Prosjektleder for utbygging av mobilnettet. Du vil jobbe i et dynamisk team som sammen skal drive prosjektene våre fremover.
Du vil rapportere til avdelingsleder, og være dennes stedfortreder ved behov.
Er du en god relasjonsbygger, har evne til langsiktig planlegging, og som kan vise til gode resultater innenfor prosjektledelse, så søker vi deg!
  
Arbeidsoppgaver: 

 • Planlegge for avdelingens langsiktige behov for kapasitet og ressurser
 • Lede arbeidet med effektiv og lønnsom prosjektgjennomføring 
 • Identifisere risiko i prosjekter, administrere krav og håndtere endringer
 • Følge opp og styre underentreprenører
 • Ha fokus på god HMS og et trygt og bærekraftig arbeidsmiljø 
 • Legge til rette for og bidra til trivsel og utvikling av ansatte i avdelingen
 • Bidra til et kollektivt fellesskap hvor alle yter sitt beste for å nå felles mål  


Kvalifikasjoner: 

 • Lang erfaring med prosjektledelse, gjerne fra tekniske prosjekter 
 • Relevant høyere utdannelse
 • Lang erfaring fra telekom/IKT/elektro eller lignende kan kompensere for manglende utdanning
 • Tilleggsutdannelse innen prosjektledelse er en fordel 
 • Erfaring med økonomioppfølging
 • God teknisk forståelse og interesse
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk 

 
Personlige egenskaper, du er: 

 • En relasjonsbygger med gode kommunikasjonsevner 
 • Selvgående og tar initiativ
 • Løsningsorientert og ser muligheter  
 • Stiller krav, tar ansvar og er god til å motivere og lede 
 • Systematisk og strukturert  


Vi tilbyr:  
Eltel ønsker å være en attraktiv arbeidsgiver for dyktige medarbeidere med teft og pågangsmot. Du får muligheten til å bli med på laget til en av Norges ledende teleentreprenører, og bli del av et profesjonelt og nytenkende miljø i et internasjonalt selskap i vekst. Vi tilbyr gode utviklingsmuligheter i et faglig miljø med utfordrende arbeidsoppgaver. Vi tror at den beste måten å vokse som selskap, er å inspirere våre ansatte til å arbeide sammen for å oppnå ambisiøse mål.
 
Er du ute etter et godt arbeidsmiljø, gode kollegaer og har kunnskap innenfor fagfeltet? Da vil vi komme i kontakt med deg! 
 
Søknadsfrist Snarest 
For nærmere informasjon om stillingen ta gjerne kontakt med Capus ved Erling Lampe på telefon 991 60 110.  

Om arbeidsgiveren

Eltel er en ledende nordisk leverandør av felttjenester innen telekommunikasjons- og el-nettverk. Vi leverer et bredt spekter av tjenester som spenner fra vedlikehold- og oppgraderingstjenester til prosjektleveranser. Dette inkluderer design, planlegging, konstruksjon, installasjon og sikring av drift av elektrisitets- og kommunikasjonsnettverk til en bærekraftig og forbundet verden både i dag og for kommende generasjoner. I 2020 omsatte Eltel for 938 mill. euro. Antall ansatte er på nåværende tidspunkt 5 200. Eltel er notert på Nasdaq-børsen I Stockholm.
I Norge er vi ca. 900 ansatte, fordelt på 25 kontorer over hele landet, og i 2020 omsatte selskapet for ca. 2 mrd. kr.
Eltel jobber aktivt for likestilling og mot diskriminering. Vi har tro på at ulikhet i kjønn, alder, kulturell bakgrunn, erfaring, funksjonsevne, seksuell orientering og religiøs tro gir oss flere perspektiver som bidrar til å styrke den totale kompetansen vår.
Hovedkontoret ligger i Haavard Martinsens vei 30, 0798 Oslo.

Eltel Networks i Norge er sertifisert iht. ISO 14001 og ISO 9001.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen