Felleskjøpet søker deg som vil jobbe med spennende utfordringer innen nettverk, datasenter og Azure

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Lillestrøm
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema

Vi søker deg som vil være med å utvikle Felleskjøpets IT-infrastruktur, med hovedfokus på nettverk, datasenter og Azure. Vi har en «cloud-first»-strategi, og kjører flesteparten av våre tjenester i Microsoft Azure. Her har vi en moderne arkitektur basert på Microsofts Cloud Adoption Framework. Felleskjøpet har en omfattende systemportefølje som kjører på denne plattformen, hvor mye er basert på IaaS. En stor og økende andel er også basert på PaaS-tjenester i Azure. Innen nettverk benytter vi hovedsakelig infrastruktur fra Cisco. Vårt on premise-miljø kjører VMWare i en Nutanix-løsning.  

Digital utvikling er et satsingsområde for Felleskjøpet og dette vil føre til mange spennende og varierte oppgaver innenfor både tradisjonelle og nyere teknologier. IT-infrastrukturen skal legge til rette for dette. Dette oppnår vi gjennom bl.a. god styring (governance), automatisering og overvåking. 

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe i et fremtidsrettet og moderne IT-miljø sammen med kompetente kolleger. Vi verdsetter fagkompetanse, og ønsker en læringskultur hvor de ansatte oppfordres til kompetansebygging og videreutvikling. Vi trives godt på jobben og er stolte av oppdraget vårt og av Felleskjøpet. 

Ditt arbeidssted vil være i Felleskjøpets nye lokaler i Lillestrøm sentrum, nær togstasjonen, kun 10 min unna Oslo sentrum. Vi tilbyr deg konkurransedyktige betingelser. 

 

Vi tilbyr 

 • Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i et moderne teknisk miljø, hvor teknologisk utvikling er viktig for bedriften 
 • En arbeidsgiver som ønsker å videreutvikle sine ansatte slik at de trives og øker sin kompetanse. 
 • Et godt arbeidsmiljø og svært kompetente kolleger 
 • En mulighet til å bidra til bærekraftig norsk matproduksjon 
 • Gode pensjons-, forsikrings- og lønnsforhold 

 

Arbeidsoppgaver 

Dette er noen av de oppgavene du vil jobbe med hos oss: 

 • Inneha en arkitekturrolle for nettverk både fysisk og i skyen 
 • Sørge for god drift ved å forbedre overvåking og automatisering 
 • Feilsøking av infrastruktur og plattformkomponenter ved feilsituasjoner 
 • Kontinuerlig utvikling av nettverks-, datasenter- og skyplattformen ved å modernisere komponenter (f.eks. erstatte ressurser med nyere og bedre alternativer i Azure) 
 • Fungere som en ressursperson på nettverk, datasenter og Azure for andre grupperinger i IT-avdelingen, som f.eks. utvikling, sikkerhet, og data og analyse 
 • Representere IT leveranse i prosjekter i Felleskjøpet hvor nye IT-systemer skal innføres for å informere og veilede, og sikre at arkitekturprinsipper blir overholdt 
 • Utrede bruk av ny teknologi der det er hensiktsmessig 

 

Kvalifikasjoner 

Vi ønsker at du har noen av disse kvalifikasjonene: 

 • Høyere utdanning på universitets- eller høyskolenivå, relevant erfaring kan veie opp for dette? 
 • God erfaring med og forståelse av nettverk, lastdelere og brannmurer 
 • Erfaring med Cisco nettverksløsninger (både tradisjonelle og nyere) 
 • Erfaring fra Azure eller andre plattformer som f.eks. AWS og GCP 
 • Forståelse av styringsprinsipper i sky (governance), som f.eks. ressurs- og kostnadskontroll, automatisering, sikkerhet og identitetsstyring 
 • Erfaring med å kode, enten i scripting eller utvikling 
 • Erfaring med VMWare er en fordel 
 • Erfaring med Cisco sikkerhetsløsninger er en fordel 
 • Holder deg oppdatert på den teknologiske utviklingen og trender i markedet? 
 • Kunnskap om hvordan skape forretningsverdi via teknologi 
 • God til å dokumentere eget arbeid og ser verdien av dette 
 • God til å kommunisere med forretning, kolleger, samt trives i team? 

 

Personlige egenskaper 

 • Positiv og initiativrik, liker å inspirere og motivere andre 
 • Samarbeider godt med andre, deler kunnskap, erfaringer og informasjon 
 • Ansvarsbevisst og serviceinnstilt 
 • Analytisk og strukturert 
 • Teknisk nysgjerrig 

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på?tlf: 91 13 14 14/e-post: arne.loktu@capus.no eller Senior Rådgiver Tom Erik Øverbø på tlf: 92 08 86 86/e-post: tomerik.overbo@capus.no

Om arbeidsgiveren

Felleskjøpet er bondens partner. Vi er Norges ledende og nyskapende leverandør av varer, tjenester og teknologi til landbruket, park & anlegg, og produkter til privatpersoner. En av våre ambisjoner er å skape Nordens beste faghandelsvirksomhet.?Vår kunnskap sikrer et rent norsk landbruk med kvalitetsprodukter!?? 

Vi kan by på spennende arbeidsoppgaver. Alle som jobber hos oss får bruke sin kompetanse, og vil utvikle seg både faglig og personlig. Sammen skal vi jobbe for å sikre en bærekraftig matproduksjon i Norge?- i dag og i fremtiden. 

Felleskjøpet Agri har en omsetning på over 17,3?milliarder og har 3150 ansatte. Vi er et nordisk konsern med over 200 butikker, 12 fabrikker, 42 kornmottak og 40 verksteder. Vi har flere fagstaber i distriktene, og det nye og moderne hovedkontoret ligger på Lillestrøm utenfor Oslo.?Felleskjøpet Agri er et samvirke eid av 44 000 bønder.  
Felleskjøpet trenger mennesker som vil noe mer, og som har det ekstra engasjementet. Bli med oss i det grønne skiftet. Dyrk mulighetene. 

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen