Løsningsarkitekt Cloud Solution

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Asker
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
Snarest
Gå til søknadsskjema


Vil du hjelpe kundene våre med å ta bruk mulighetene i skyen?

Visolit satser på skyen og skal etablere en konsulentenhet som skal støtte kunder med bruk av skyteknologi. I denne stillingen får du en unik mulighet til å være med på noe helt nytt i et allerede etablert og sterkt fagmiljø.

Som Cloud Architect i Visolit vil du få muligheten til å jobbe med mange spennende kunder og hjelpe dem med å ta i bruk skyteknologi på best mulig måte. Du vil gi råd, planlegge og gjennomføre migrering av tjenester til skyen samtidig som at du sørger for at helheten er ivaretatt.

Arkitekten har ansvaret for at Kunden får høy verdi av investeringene sine og utnytter skyen på en slik måte at man får mest mulig ut av mulighetene som ligger der.

Hvem er du?

Du liker å jobbe med skyplattformer og er genuint opptatt av teknologi. Du har gjerne jobbet hos en eller flere virksomheter med migrering og implementering av skyløsninger i Azure eller en av de andre Hyperscale skyplattformene.

Du har gjerne erfaring innenfor noen av følgende områder:

 • Planlegging og gjennomføring av migreringsprosjekter
 • Design av plattformer og løsninger i skyen med tilhørende governance
 • Sikkerhet og tilgangsløsninger på sky og hybride plattformer
 • Kjennskap til skyens muligheter og tjenester, deriblant
  • «Cloud Native» tjenester
  • Overvåkning
  • Kostnadskontroll og -styring
  • Automatisering og infrastructure as code
  • Identitetshåndtering, som f.eks. Azure AD
  • MDM tjenester som f.eks. Intune
 • Trender innenfor sky og IT

Vi søker en person som er nysgjerrig, liker å lære nye ting og teste ut teknologi. Du er selvstendig og liker ukjente områder og problemstillinger, samt er opptatt av å holde deg oppdatert innenfor fagområdet. Som konsulent må du samtidig kunne koble kundeverdi med teknologi og på denne måten hjelpe kundene våre med å lykkes.
 

Hvorfor Visolit?

Visolit var tidlig ute med helhetlig drift av løsninger i vår egen sky, og skal nå videre på en spennende reise sammen med kundene våre hvor vi skal ta i bruk hyperscale plattformene. Vi tilbyr et miljø med læring hvor du har mulighet til å ta i bruk den nyeste teknologien. Her blir du en del av et unikt kompetansemiljø som har drevet med drift av virksomhetskritiske løsninger i en årrekke. Nå skal vi bruke denne erfaringen til å modernisere og digitalisere – vil du være med?

Dersom du har spørsmål knyttet til stillingen er du velkommen til å kontakte Partner i Capus, Arne H. Underdal-Loktu på tlf: 91 13 14 14/e-post:?al@capus.no?eller Researcher Ida Samuelsen på tlf: 99 42 83 81/e-post:?is@capus.no

Om arbeidsgiveren

Visolit er et raskt voksende konsern med solid geografisk tilstedeværelse i Norden, og en god posisjon som partner for skyreiser og transformasjon. Vi tilbyr en bred tjenesteportefølje bestående av ende-til-ende skytjenester, rådgivning, sikkerhet og integrasjoner. Våre sterke fagmiljøer, digitale samarbeidsverktøy, infrastruktur og sikkerhet, hjelper våre kunder å utnytte dagens og morgendagens løsninger. Vårt motto er «Every challenge needs a partner.», og uansett hvilke utfordringer kundene våre står overfor, skal de vite at Visolit er en partner å stole på. Vi tror på potensialet som ligger i å omfavne og dele kunnskap, styrken i å oppnå noe sammen, samt utnytte de mulighetene som ligger i utvikling og endring. Derfor er våre kjerneverdier Embrace knowledge, Achieve together og Empower change. Vi har 1150 ansatte på 16 steder i 4 land og over 4 000 kunder i Norden.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen