Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du jobbe i et toppkvalifisert miljø omringet av de dyktigste menneskene i bransjen?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Fornebu
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
20.10.2021
Gå til søknadsskjema

Nå har du muligheten til å være med å endre sikkerhetsindustrien med Ava Security! Et techselskap grunnlagt av faglige sterke og erfarne gründere, som ser etter deg som ønsker å jobbe med de beste.

Informasjon om stillingen

Hos AVA får du jobbe med testing og utvikling av morgendagens overvåknings- og sikkerhetsløsninger. Med på laget har de noen av de dyktigste ingeniørene og selgerne. Hos AVA vil du ha en viktig rolle for å løse morgendagens utfordringer knyttet til sikkerhetsløsninger. AVA jobber med overvåknings- og sikkerhetsløsninger globalt, og er nå på utkikk etter en nysgjerrig og engasjert person med lidenskap for teknologi.

Hva kan AVA tilby deg?

 • Attraktiv lønn med mulighet for eierandeler i selskapet
 • Fleksibel arbeidstid i en remote-vennlig organisasjon
 • Reisemuligheter, AVA har kontorer i London, USA i tillegg til partnere i Asia.
 • Påvirkningskraft og muligheter til å utvikle deg i et stadig voksende selskap


Hos AVA jobber de ansatte for å skape nye løsninger som kan forbedre og utfordre dagens standarder, ved hjelp av KI og maskinlæring. I stillingen som testspesialist vil du jobbe med videoløsningene til AVA, hvor både software og hardware utvikles in-house. Stillingen vil inngå i forsknings og utviklingsteamet (R&D) hvor du vil får Martin som nærmeste leder. For Martin er det viktig at du føler eierskap tidlig i forløpet. Han er opptatt av at du skal få spennende problemstillinger som du kan bryne deg på for å kunne utvikle deg gjennom hele karrieren.

Arbeidsoppgaver

AVA trenger utviklere og testere for å kunne levere pålitelige og forutsigbare løsninger som møter kundenes behov. Her vil du jobbe med å vedlikeholde og utvikle kvaliteten til AVA aware. Du vil jobbe sammen med et lite, voksende team, som dermed vil gi deg en stor autonomi, og eierskap over oppgavene. AVA Aware test-team har som oppgave å sikre at produktene er funksjonelle, intuitive og feilfrie.

I hovedsak kommer arbeidsoppgavene dine til å være å...

 • Utvikle og opprettholde testsystemer, testverktøy, API’er, labs og test suites.
 • Sikre at AVA leverer software av høy kvalitet, på en rask og effektiv måte
 • Være en løsningsekspert og fokusere på leveransen av produktene og løsningene i sin helhet

Hvem er du?

 • Du har fullført høyere utdanning innen IT, med fordel innen programmering (en fordel med mastergrad)
 • Du har med fordel erfaring med Python, Golang eller lignende.
 • Du har erfaring/kjennskap med testing, men dette er ikke et krav
 • Du har en interesse for fagområdet testing
 • Du ønsker å holde deg oppdatert på ny teknologi
 • Du kommuniserer flytende på Engelsk.

Som person tror vi du er …

 • Problemløsende – Evner å sette deg inn i komplekse problemstillinger
 • Selvgående – Evner å drive arbeidet framover og ta beslutninger
 • Samarbeidsvillig – Evner å justere egen oppførsel for å skape gode samarbeid

Annen info

Første steg i søknadsprosessen er en logisk test som gjennomføres på 12 minutter. Ikke lenge etter du har søkt, vil du motta en invitasjon til å gjennomføre testen, og dine resultater vil bli tilgjengelig for deg like etter. Dersom du består testen, vil du være blant kandidatene som vurderes til stillingen.

 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsform: 100 %, fast stilling
 • Plassering: Teknopolis, Fornebu
 • Søknad: Legg ved vitnemål i søknaden
 • Søknadsfrist: 20.10.2021
 • Kontaktinformasjon: Denne rekrutteringsprosessen er utført av Academic Work. Alle spørsmål gjeldene stillingen blir håndtert av Academic Work.

Informasjon om bedriften

AVA Security er et globalt teknologiselskap med kontorer i England, Norge og USA. De utvikler og produserer innovative produkter innen sikkerhet som bistår organisasjoner i å forstå deres omgivelser. Som et internasjonalt team av kompetente og agile problemløsere, tar AVAs ansatte stor stolthet i deres bruk av innovativt design og utvikling for bedre erfaringer og prestasjoner for deres kunder.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen