Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Tjenesteansvarlig M365

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
06.10.2021
Gå til søknadsskjema

Om oppdraget:

Rollen omhandler innføring av Microsoft 365 ("M365") som ny digital plattform, og etablering av et dedikert M365-forvaltningsapparat, for Helsedirektoratet og de underliggende etatene HELFO og POBO.


Vi ser etter en ressurs som kan bistå opp mot 100% i rollen som:


Tjenesteansvarlig (interim), herunder:

 • Videreutvikle etableringen av DAGNY som forvaltningsapparat. 
 • Administrativ støtte til å drive fremdrifts- og rapporteringsprosesser i samarbeid med administrasjonskoordinator.
 • Bistå i brukeradopsjonsarbeider og kommunikasjon


Typisk relevant erfaringsbakgrunn for denne rollen er produktledere / tjenesteansvarlige / forvaltningsansvarlige / prosjektledere som har erfaring med endringsledelse, utrulling og forvaltning av Microsoft 365 / Office 365, og med et hovedfokus på brukerdialog, -behov, -adopsjon og gevinstrealisering. I tillegg bør rollen besitte følgende sterke evner:

 • Kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter.
 • Håndtere og jobbe godt opp mot ulike grupper av interessenter.
 • Jobbe smidig, strukturert og planmessig.
 • Håndtere kompleksitet og arbeide med større omfang (mange aktører, leveranser og parallelle aktiviteter).
 • Jobbe i team.
 • Lede mindre team.
 • Jobbe selvstendig og initiativrik i bla. løse oppgaver, drive informasjonsinnhenting på tvers av aktører, etablere planer og forslag på aktiviteter og tiltak, samt gjennomføre disse.
 • Drive fremdriftsprosesser (eks. etablere overordnede planer, lede sprinter og følge opp fremdrift på tvers av team og roller).


Absolutte krav:

 • 3-5 års erfaring med implementering og brukeradopsjonsarbeider ifm. M365
 • Har inngående kjennskap til M365, dets applikasjoner / tjenester, og mulighetsrom sett opp mot brukere og virksomheter når det gjelder samhandling, produktivitet, informasjonshåndtering, kunnskapsdeling og generell forbedring av arbeidsprosesser.


Evalueringskrav:

 • I hvilken grad har Konsulenten hatt styrende / ledende roller i tilsvarende M365 prosjekter med fokus på fremdriftshåndtering og implementering (typisk prosjekt- / produktledelse).
 • I hvilken grad har Konsulenten hatt roller / ytt bistand knyttet til brukeradopsjon og endringsledelse i tilsvarende M365 eller IT-prosjekter.
 • I hvilken grad har Konsulenten hatt styrende / ledende / premissgivende roller i etablering / drift av M365 forvaltningsregime/-team (kundesiden).
 • I hvilken grad har Konsulenten kunnskap om M365 og mulighetene som disse teknologiene kan gi i et brukerperspektiv mtp. samhandling, produktivitet, informasjonshåndtering, kunnskapsdeling og generell forbedring av arbeidsprosesser.


Oppstart: Senest 25.20.2021

Varighet: Ut året, med mulighet for forlengelse inntil 1 år.

Omfang: 100%

Lokasjon: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen