Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Patentstyret søker en senior systemutvikler. Er dette din mulighet til å kombinere drømmejobben med å bo hvor du vil i Norge?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
12.10.2021
Gå til søknadsskjema

Vi styrker utviklingsteamet vårt og søker deg med solid systemutviklingskompetanse som ønsker å jobbe både selvstendig og i team. Du vil jobbe tett med kolleger i avdeling Digitale tjenester og samhandle på tvers av hele organisasjonen. Teamene er smidige og selvstyrte og kan i stor grad påvirke måten de løser arbeidsoppgavene sine på. 
Du trenger ikke bo i nærheten av Patentstyrets lokaler i Oslo, men kan ha kontorplass hvor som helst i Norge. Vi vil tilby fjernledelse med mulighet for reise til Oslo ved behov. 
Vi er på jakt etter deg som er opptatt av å levere god service til kollegaer og kunder, og som trives med å lære bort og samarbeide med andre. Du holder deg oppdatert på teknologi og trender, tar initiativ til forbedringer og brenner for å lage gode og fremtidsrettede løsninger.
Patentstyret er i ferd med å gå over til Microsoft 365-plattformen med skyløsninger og tette integrasjoner med andre organisasjoner. Vi tar i bruk blant annet Microsoft Azure Cloud services, Azure DevOps, Blockchain, Oracle og virtuelle servere. Vi trenger flere ressurser for å kunne levere gode løsninger og være klar for å ta i bruk ny og oppdatert teknologi i tiden fremover.
Vi tilbyr en fleksibel arbeidshverdag med mulighet for å jobbe fra hjemmekontor. Du kan derfor bo hvor som helst i Norge. Vi sørger for god, digital kommunikasjon med både leder og kollegaer, og tilrettelegger for fysiske møter og jobbing hos Patentstyret når det er hensiktsmessig.
 
Hvem er du? Vi håper du er en person med drivkraft og entusiasme som kan bidra til å skape gode kundeopplevelser og sikre vårt teknologiske fortrinn. Ideelt sett har du minst fem års erfaring etter endt utdanning og er klar for et nytt og spennende kapittel i livet.  
Du har relevant erfaring innen systemutvikling fra backend-løsninger, kunde- og skytjenester, og fra større organisasjoner og prosjekter i privat og/eller offentlig sektor.

Arbeidsoppgaver

I stillingen som seniorutvikler vil du arbeide med

 • systemutvikling og løsningsdesign av sky-, frontend- og backend-tjenester
 • videreutvikling av eksisterende løsninge
 • forskning og utprøving av ny teknologi og arkitektur
 • bidrag til metoder og verktøy til våre tjenester og ressurser


Kvalifikasjoner

 • 3–5 års høyere relevant utdanning, tilsvarende bachelor eller master
 • Minimum 5 års erfaring som systemutvikler
 • Erfaring med utvikling i Microsoft-porteføljen med .NET og skyløsninger, gjerne Microsoft Azure Cloud services og Azure DevOps
 • Erfaring med web frontend-utvikling
 • Erfaring med integrasjoner mellom systemer internt og eksternt. Vi benytter bl.a. web services og er i startgropen med blockchain-teknologi
 • Erfaring med smidig arbeidsmetodikk og responsivt webdesign
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Vi legger særlig vekt på personlig egnethet.  


Personlige egenskaper

Vi søker deg som

 • er kunderettet og serviceinnstilt
 • har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • er selvstendig, effektiv og målrettet
 • er strukturert, løsningsorientert og har god gjennomføringsevne
 • er engasjert og initiativrik
 • har gode analytiske evner


Vi tilbyr

 • mulighet til å arbeide fra hvor som helst i Norge
 • et sterkt fagmiljø, og satser bevisst på å bygge kompetanse ved å gi kollegaer tid og mulighet til å lære, involvere og utvikle seg
 • en variert og fleksibel arbeidshverdag i en velfungerende og fremtidsrettet organisasjon
 • godt arbeidsmiljø som verdsetter mangfold
 • grundig opplæringsprogram for nyansatte
 • en dynamisk organisasjon, med stort handlingsrom for å påvirke og ta ansvar
 • en organisasjon som er sertifisert miljøfyrtårn og har fokus på miljø og bærekraft
 • fleksibel arbeidstidsordning og sommertid
 • gode hjemmekontorordninger
 • god pensjonsordning med mulighet for lån i Statens Pensjonskasse
 • gode velferdsordninger

 

Vi utlyser stillingen som rådgiver/seniorrådgiver i lønnsspenn fra kr 720 000 til kr 850 000. For spesielt kvalifiserte søkere kan vi vurdere høyere lønn.

Slik søker du Søknad sendes elektronisk via linken "Søk stillingen". Legg ved vitnemål og eventuelle attester.
Etter søknadsfristen vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Vedkommende vil i tilfelle bli varslet.

Inkluderende arbeidsliv og mangfold Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Les mer om kravene på Arbeidsgiverportalen (https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling).

Vi oppfordrer søkere til å krysse av i jobbportalen dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i jobbsøkerportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter.

Arbeidsforholdene vil bli lagt til rette for medarbeidere med nedsatt funksjonsevne.

Bakgrunnssjekk Patentstyret foretar bakgrunnssjekk av aktuelle søkere for å verifisere opplysninger som fremgår av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Verifisering av bakgrunnssjekk blir gjennomført av Semac. Vi foretar ikke bakgrunnssjekk uten samtykke fra søkeren, og aktuelle kandidater vil motta nærmere informasjon om dette.

 

Om arbeidsgiveren

Patentstyret er et nasjonalt kompetansesenter for immaterielle rettigheter direkte underlagt Nærings- og fiskeridepartementet. Patentstyret hjelper næringslivet med å sikre de verdier som skapes gjennom nye produkter, innovasjon, forskning og utvikling. Vi behandler søknader og tilbyr tjenester i tilknytning til patent-, varemerke- og designrettigheter. Vi deltar i regionalt og internasjonalt samarbeid på immaterialrettsområdet, for å utvikle internasjonalt regelverk i tråd med norske interesser. Vårt arbeid skal bidra til å bedre norske bedrifters konkurranseposisjon og skape økonomisk vekst i det norske samfunnet. Vi er cirka 250 dyktige medarbeidere og holder til i hyggelige lokaler sentralt i Oslo.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen