Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Vil du bli en teknolog med et oppdrag?

Oppdragsgiver: Capus

Capus er et av landets ledende og mest økonomisk solide kompetansemiljøer innen rekruttering. Selskapet består av erfarne rådgivere, en av markedets største Research-avdelinger og et dedikert Bid & Marketing-team. Vi leverer kvalitetssikrede rekrutteringer av ledere og fagspesialister. Vår kundeportefølje representerer et tverrsnitt av norsk næringsliv og offentlige virksomheter.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
28.09.2021
Gå til søknadsskjema

Er du en erfaren testutvikler / teknisk tester med god teknisk kompetanse? Ønsker du å bidra til å utvikle gode arbeidsverktøy for politiet i Norge? Da kan du være kandidaten vi søker! Vi søker deg som er nysgjerrig, lærevillig og kunnskapsrik til å styrke organisasjonen innen teknisk test inkludert testautomatisering.

Politiets IKT-tjenester er et av landets største IT-miljøer med spennende samfunnsnyttige oppdrag. Du vil tilhøre et eget team med kunnskapsrike kolleger i et stort testfaglig miljø. Samtidig som du vil ha selvstendige oppgaver innenfor eget fagområde i ulike kryssfunksjonelle team.

Vi søker deg som ønsker å jobbe med og har erfaring fra teknisk test inkludert testautomatisering. Du vil ha en viktig rolle i utvikling av fagområdet, valg av verktøy og metodikk for den tekniske og automatiserte testingen.


Arbeidsoppgaver

 • Tilrettelegge for best mulig automatisering av testaktiviteter i samarbeid med tverrfaglige produktutviklingsteam
 • Bistå og/eller være en del av teamet i utviklingen av automatiserte tester
 • Bistå og/eller være en del av utviklingsteam med integrasjon av automatiserte tester i eksisterende pipelines
 • Videreutvikle test av ikke-funksjonelle krav til ytelse, robusthet o.l.
 • Videreutvikle og formidle erfart beste praksis for effektiv bruk og gjenbruk av rammeverk, verktøy og løsningstilnærminger
 • – relatert til teknisk testing og testautomatisering med fokus på kontinuerlig forbedring
 • Sammen med resten av fagmiljøet, bidra til videreutvikling av fagområdet test i retning produktbasert digitalisering

Kvalifikasjoner

 • Utdanning fra høyskole/universitet på minimum bachelornivå, innen IKT. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
 • Kunnskap om smidig utviklings- og testmetodikk
 • Utviklerbakgrunn
 • Gjerne interesse for og kunnskap om DevOps og arbeid i tverrfaglige produktorienterte team
 • Kunnskap om testfaget, spesielt knyttet til testautomatisering og/eller ytelsestesting
 • Kunnskap og lengre erfaring fra planlegging og gjennomføring av automatisert test og/eller annen teknisk test
 • Kunnskap om relevante verktøy som benyttes for automatisert test og/eller ytelsestest
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og gjerne engelsk
 • Du må ha plettfri vandel og være skikket for tjeneste i politiet. Politiattest (uttømmende og utvidet) må innhentes ved ev. ansettelse, jf. politiloven § 18 og politiregisterloven § 41.

Personlige egenskaper

 • Samfunnsengasjert og kvalitetsbevisst med evne til å se flere perspektiv
 • Opptatt av å lage enkle, gode løsninger i et komplekst landskap
 • Er faglig nysgjerrig og opptatt av læring, kontinuerlig forbedring og kompetansedeling
 • Initiativrik og opptatt av å skape verdi for bruker og samfunn i samarbeid med andre
 • Opptatt av å bygge en åpen og tillitsbasert kultur der vi gir og mottar feedback som en naturlig del av arbeidsdagen
 • Motiveres av å bidra til god kvalitet og av kvalitetssikringsarbeid
 • Evne til å arbeide strukturert, nøyaktig og systematisk

Vi tilbyr

 • Muligheten til å bidra i politiets viktige samfunnsoppdrag
 • Et bredt spekter av spennende arbeidsoppgaver
 • Faglige utfordringer med store utviklingsmuligheter
 • Opplæring i bruk av aktuelle verktøy og teknologi
 • Gode arbeidsbetingelser (fleksitid, sommertid og mulighet for trening i arbeidstiden) 
 • Et aktivt og hyggelig arbeidsmiljø, og fleksibilitet iht. arbeidssted
 • Stillingen lønnes som 1364 seniorrådgiver i lønnsspennet kr. 700 000 – 930 000 per år, avhengig av kvalifikasjoner. 


Som ansatt i Politiets IKT-tjenester blir du medlem i Statens pensjonskasse, med blant annet gode forsikringsordninger og mulighet for boliglån (se SPK.no for mer informasjon).

Politiet mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi trenger medarbeidere med ulike kompetanser, bakgrunn, erfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Dersom det er mulig vil vi tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det. Dersom det er kvalifiserte søkere med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, skal vi innkalle minst én søker i hver av disse gruppene til intervju. For å bli vurdert som søker i disse gruppene, det vil si positivt særbehandlet på denne måten, må søkerne oppfylle visse krav. Vi oppfordrer søkere til å krysse av i vår rekrutteringsportal dersom de har funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn. Avkrysningene i rekrutteringsportalen danner grunnlag for anonymisert statistikk som alle statlige virksomheter rapporterer i sine årsrapporter. Les mer på https://arbeidsgiver.difi.no/positivsaerbehandling     

Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge, vil søkeren bli varslet om dette. Søknad og CV registreres elektronisk i vårt rekrutteringssystem WebCruiter (via Søk på stilling). Alle vitnemål og attester skal skannes inn og lastes opp samtidig.

Om arbeidsgiveren

I PIT er vi mer enn 600 teknologer som har et sterkt ønske om å skape verdi for samfunnet, innbyggerne og alle som jobber i politiet. Vi har hovedkontor på Majorstua, men tilbyr fleksibilitet og mulighet til å jobbe hjemmefra.

Om arbeidsgiveren

Hver gang politiet er på oppdrag, er vi tett på med teknologi. Politiet jobber for trygghet i hjemmet, i nærmiljøet, i trafikken og på nett. Etaten har også viktige oppdrag knyttet til rikets sikkerhet. I dette arbeidet må IT-systemene fungere 365 dager i året, for verken politiet eller de kriminelle tar fri.

“Politiets IKT-tjenester (PIT) er en pådriver for digitalisering i politiet. Vi er teknologer med et oppdrag, og vet at effektivt politiarbeid ikke kan gjøres uten fremtidsrettet teknologi. Nå øker vi trykket på digitaliseringen, som vil bety store endringer i organisasjon, arbeidsform, teknologi, virksomhetsstyring og kultur. Vi skal bevege oss fra store prosjekter til kontinuerlig produktutvikling i tverrfaglige team. Derfor vil vi styrke vår teknologikompetanse og utvikle fagmiljøene ytterligere for å møte fremtidens kriminalitetsutfordringer. ”
Catherine Janson, IT-direktør

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen