Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Senior M365 Ressurs For Arbeidsflate

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
27.09.2021
Gå til søknadsskjema

Bakgrunn:

Norsk Helsenett SF er en leverandør av Arbeidsflate i alle miljøer innenfor helseforvaltningen og søker en konsulent til å bistå i vårt arbeid med M365 i fagfeltet Arbeidsflate. Konsulentens arbeid innenfor drift, prosjekt og videreutvikling vil skje i tett samarbeid med fagmiljøer på området i Norsk Helsenett og ansvarlig seksjonsleder.

 

Norsk Helsenett ønsker å leie inn en seniorressurs som er selvstendig, strukturert, har gode kommunikasjonsegenskaper og har et stort engasjement for fagfeltet Arbeidsflate. 1.1.2017 ble det virksomhetsoverdratt personell, infrastruktur og driftsansvar fra flere sentrale etater i helseforvaltningen. Arbeidsflatene i etatene skal over på M365 på en standardisert tjeneste. 

 

Beskrivelse av oppdraget:

 • M365 Porteføljen implementasjon i prosjekt og drift for flere etater.
 • Implementere Microsoft Intune inkludert MDM funksjonalitet.
 • Migrere plattformer med eldre Office til ny M365 plattform
 • Windows 10 med OS Deployment (ConfigMgr OSD & Autopilot)
 • Microsoft Endpoint Manager
 • Klientsikkerhet
 • Defender for Endpoint


Krav til kompetanse:

 • Konsulenten skal ha relevant kompetanse og minimum 5-7 års relevant erfaring fra forespurt leveranseområde.
 • Konsulenten skal være senior med bredde med hensyn til både det tekniske og rådgivning. 
 • Må ha tung kompetanse på M365 Porteføljen med implementasjon, migrering og drift.
 • God kompetanse på Microsoft Intune inkludert med MDM
 • Windows 10 med OS Deployment (ConfigMgr OSD & Autopilot)
 • Klientsikkerhet
 • Erfaring fra helsesektoren er en fordel


Oppstart: 04.10.2021

Varighet: 1 år

Omfang: 100%

Lokasjon: Oslo

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen