Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Direktør - Drift og Støtte

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Kjeller
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
10.10.2021
Gå til søknadsskjema

FFI har startet et større arbeid for å modernisere og profesjonalisere våre stabs- og støttefunksjoner. FFI har noen av de beste forskerne og ingeniørene innen sine fagområder og en svært avansert og kompleks infrastruktur som må opereres på en trygg, sikker og forsvarlig måte. Vi søker nå leder for en nyopprettet enhet – Drift og støtte - som skal gjøre det mulig for våre forskere og ingeniører å levere enda bedre resultater til våre oppdragsgivere.


Avdelingen omfatter ansvar for regnskap, logistikk, kontrakter/innkjøp, HR, IT, kommunikasjon, arkiv, eiendom, bygg og anlegg, og vakt og resepsjon. Som leder blir du sentral i å ivareta, utvikle og modernisere disse tjenestene.


Stillingen rapporterer til administrerende direktør, og inngår i instituttets ledergruppe. Avdeling Drift og støtte har ca. 130 medarbeidere.


Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Lede og utvikle avdelingen slik at FFI fortsatt kan drive forskning og utvikling (FoU) i verdensklasse på en effektiv, sikker og forsvarlig måte.
  • Lede og gjennomføre en modernisering av tjenestene slik at ny teknologi, organisasjon, kompetanse og operasjonsmåte spiller sammen på en effektiv måte.
  • Legge til rette for videre effektivisering, digitalisering og skalering av tjenestene.
  • Styrke brukerorienteringen og være en profesjonell støttefunksjon for FoU-arbeidet.
  • Vurdere om løsninger som brukes av andre i forsvarssektoren kan tas i bruk av FFI.
  • Utvikle et faglig samarbeid med sammenlignbare virksomheter i privat og offentlig sektor.


Nødvendige kvalifikasjoner er relevant utdanning fra universitet/høgskole på masternivå, men lang relevant erfaring kan unntaksvis kompensere for manglende formelle kvalifikasjoner.


Vi ser etter deg med ledererfaring fra drift, effektivisering og utvikling av fremtidsrettede administrative tjenester. Du må ha god forståelse for teknologi og nye digitale løsninger, og erfaring fra endrings- og omstillingsarbeid, gjerne fra kompetanseorganisasjoner. Du er nysgjerrig og nytenkende, med respekt for de fagmiljøer som skal understøttes.


Fra en sentral posisjon i organisasjonen vil du arbeide i et unikt, tverrfaglig miljø, der du er robust og trygg på deg selv. Det vektlegges evne til strategisk tenkning, hvor du evner å se instituttet som helhet. Rett kandidat er motiverende og inspirerende som leder, med stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, samt god skriftlig og muntlig framstillingsevne.


Vi ønsker et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn, hull i CV-en eller behov for fysisk tilrettelegging. FFI ønsker flere kvinner i denne typen stillinger, og kvinner oppfordres derfor særlig til å søke.


De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres og autoriseres i henhold til FFIs krav. Les mer om sikkerhetsklarering på ffi.no.


Vi kan tilby interessante og varierte oppgaver i et godt arbeidsmiljø, og gode faglige utviklingsmuligheter. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.


Lønnen på FFI følger Statens lønnsregulativ. Stillingen lønnes ut fra relevans, nivå og lengde på utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent til pensjonsinnskudd i Statens pensjonskasse.


Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til Jan Erik Torp, Assisterende direktør, tlf. 63 80 71 02 / 952 34 670, eller vår rådgiver Rune Frøyslie, tlf. 40 28 21 50. Henvendelser til rådgiver kan behandles med konfidensialitet.


Søknad merket ref.nr 2021/01760, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og høyere utdanning, samt attester som er relevante for stillingen, sendes elektronisk innen 10. oktober 2021.


I det elektroniske søknadsskjema må du fylle inn opplysninger om utdanning og arbeidspraksis iht. krav i Offentlighetsloven. Det er ikke tilstrekkelig kun å fylle inn personalia og laste opp CV.


Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Søkere som ber om konfidensialitet, må grunngi dette særskilt i søknaden. Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv etter ønske om å bli utelatt fra søkerlisten. Søkerne vil i tilfellet bli forhåndsvarslet om offentliggjøring.

Forsvarets ForskningsinstituttForsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har over 770 ansatte, hvor rundt 600 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar.

Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen