Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Forvaltning Av Digitale Løsninger

Oppdragsgiver: Cruit

Cruit spesialiserer seg på å finne IT-konsulenter til midlertidige oppdrag og faste ansettelser. Vi har hovedfokus på Osloregionen, men leverer tjenester til hele landet. Vi startet i 1997. Med grunnlag i vår kompetanse på utvelgelse av personell, og med redelighet og lojalitet som viktige faktorer, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder og samarbeidspartnere Våre IT-konsulenter arbeider med rådgivning, prosjekttjenester, utvikling, driftstjenester og opplæring. Cruit rekrutterer medarbeidere både til tidsbegrensede oppdrag og til faste stillinger.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
01.10.2021
Gå til søknadsskjema

Bakgrunn

IMDi har de senere år hatt et stort fokus på utvikling og digitalisering av sine arbeidsprosesser. Nå må forvaltning av systemporteføljen dimensjoneres for framtiden.


Behov

Nå er det behov for å forberede IMDi på et forvaltningsregime som kan bestå etter at de store utviklingsinvesteringene er ferdige. Det må rigges og dimensjoneres en forvaltning av systemer og prosesser slik at investeringene er lønnsomme over år. IMDi har behov for en til to konsulenter som kan rådgi organisasjonen på hvordan forvaltning av systemer bør gjøres, og hvilke roller og kompetanse det er behov for. Som opsjon legges det inn mulighet for veiledning og oppfølging for implementering av tiltak i


Tentativ fremdriftsplan er:

 • Medio oktober oppstart
 • november nåsituasjonen kartlagt
 • desember – quick wins presenteres
 • januar – sluttrapport leveres.
 • Opsjon Q1 20222 – veiledning og bistand for å sikre at beslutninger er innarbeidet i plan og budsjett for 2022.


Arbeidsområder for konsulenten:

 • Strategisk rådgivning
 • Forutsigbar forvaltning av IT-systemer
 • Prosjektledelse
 • Utredning


Oppgaver:

 • Informasjonsinnhenting/workshopledelse
 • Gi råd og angi prosess for å få en god forvaltning av IT-systemer på kort og lang sikt utfra nåsituasjonen
 • Bistå i å formalisere forvaltningen slik at det inngår i budsjett og styringsprosesser for øvrig


Krav til kompetanse/erfaring:

 • Forvaltningskompetanse IKT
 • Endringsledelse
 • Systemadministrasjon


Oppstart: Oktober

Varighet: 1. mars 2022

Arbeidssted: Oslo

Omfang: 80-100%

Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen