Stillingen er satt passiv

Se andre aktuelle stillinger eller gå til forsiden.

Ønsker du en synlig og betydningsfull rolle med mer ansvar?

Oppdragsgiver: Academic Work

Vi i Academic Work arbeider med bemanning og rekruttering av Young Professionals – studenter og nyutdannede i begynnelsen av sin karriere. Young Professionals er vår nisje, vårt ekspertområde og en målgruppe vi tror sterkt på.

Antall stillinger:
1
Arbeidssted:
Oslo
Nøkkelord:
Søknadsfrist:
30.09.2021
Gå til søknadsskjema

Er du i dag en del av et stort selskap og ønsker å gå fra å bare være en brikke i puslespillet til å faktisk bli sett og hørt? Da er det kanskje nettopp deg Monner Crowd søker etter!

Informasjon om stillingen

Som fullstack-utvikler i Monner Crowd vil du bli en del av et lite team bestående av utviklere og designere. Per i dag jobber de med PostgreSQL i bunn, og teknologier som Java, Kotlin, Javascript, HTML og CSS, hvor hele plattformen driftes i AWS. Her vil du blant annet jobbe med brukeropplevelse og sluttbrukeropplevelse, og være med å utvikle, forvalte og drifte Monner Crowds egenutviklede plattform for crowdfunding. I tillegg vil du jobbe tett sammen med Monner Crowds CTO og være tech lead for noen av de større ansvarsområdene på teamet.

Les mer om hva crowdfunding faktisk er her!

Hvorfor jobbe i Monner Crowd?

 • Selvutviklet plattform, som gjør at dere som utviklere selv bestemmer hvilke løsninger dere finner best og hvordan de skal implementeres
 • Gode utviklingsmuligheter hvor man raskt kan få mye ansvar. Kanskje tech lead er din neste rolle?
 • Konkurransedyktig lønn
 • Det du har lyst til å lære deg får du tiden til å lære deg; kurs, konferanser og lignende. Det har blant annet blitt foreslått felles deltakelse på JavaZone og onlinekurs i Kotlin, som man får dekket og får gjennomført i arbeidstid
 • Årlig deltakelse på JavaZone sammen med engasjerte kolleger
 • Fine kontorer i Kongens gate, midt i Oslo sentrum
 • Mulighet til å kombinere hjemmekontor og jobb på kontoret
 • Lån til ansattbetingelser via morselskapet SpareBank 1 SR-Bank

"Det morsomste med å jobbe i et team som oss er at vi er såpass få og vi har ansvar for absolutt alt fra arkitektur, design, programmering, drifting, og ja; alt! Man har altså veldig mange muligheter her og det er naturligvis utfordrende, men det er jo også det som gjør det moro!” Anders, CTO i Monner Crowd


Sjekk ut videoen under, for et innblikk i Monner Crowds investeringsplattform og hva du som utvikler kommer til å jobbe med!

Vi søker deg som

 • Har høyere utdannelse innenfor informatikk/IT eller tilsvarende på bachelor/master-nivå
 • Kan vise til relevant arbeidserfaring med Javaplattformen
 • Har erfaring med relasjonsdatabaser
 • Forstår norsk på et grunnleggende ferdighetsnivå, både skriftlig og muntlig
 • Erfaring med skytjenester vil bli ansett som en fordel


Vi ser etter deg som er modig og som kan ta tak i oppgaver du ikke er så kjent med fra før av, men som også tør å spørre om hjelp dersom du er usikker. Det er også viktig at du er samarbeidsvillig og du at evner å jobbe selvstendig ved å drive egne oppgaver fremover.

Er du nyutdannet? Sjekk ut denne annonsen!

Annen informasjon

 • Søknadsfrist: 30. september
 • Oppstart: Etter avtale
 • Arbeidsomfang: 100%, fast ansettelse i Monner Crowd
 • Sted: Kongens gate 12, 0153 Oslo


Denne rekrutteringsprosessen utføres av Academic Work i samarbeid med Monner Crowd. Du vil bli ansatt i Monner Crowd. Alle spørsmål vedrørende stillingen skal rettes til Academic Work. Vær oppmerksom på at annonsen kan bli tatt ned dersom vi finner riktig kandidat, så vi anbefaler at du søker omgående.

Informasjon om bedriften

Monner Crowd AS er et heleid datterselskap av SpareBank 1 SR-Bank ASA, som jobber med crowdfunding, også kalt lånebasert folkefinansiering. Monner er en digital plattform som setter penger i arbeid. Vi setter bedrifter med vekstambisjoner i direkte kontakt med investorer. Vi tilrettelegger for at folk som har tilgjengelig kapital, blir koblet direkte med bedrifter som trenger penger for å vokse. Vi utvikler også tjenester som gir ambisiøse oppstarts- og vekstselskaper kontroll over egen utvikling. Per dags dato består Monner Crowd AS av 15 ansatte, og holder til sentralt i flotte kontorer midt i Oslo sentrum.


Vennligst oppgi i din søknad at stillingen ble funnet på teknojobb.no
Gå til søknadsskjema

Andre aktuelle stillinger

For nyutdannede og studenter

Start din karriere her og skaff din første IT-jobb. I vår stillingsdatabase finner du en lang rekke IT-stillinger som passer perfekt for nyutdannede.


Om du fortsatt studerer - snart er ferdig med bacheloren eller mastergraden, er det meget lurt å se seg om etter en arbeidsplass. Flere arbeidsgivere er stadig på jakt etter studenter som kan vikariere om sommeren, og om man gir et godt inntrykk er det ikke umulig at man kan komme tilbake etter endt utdanning.


Det vil uansett telle positivt å ha sommerjobb på CV-en. Trainee-stillinger er også meget populære blant nyutdannede som ønsker erfaring.

Jobbsøknaden

Når du som arbeidssøker har siktet deg inn på drømmejobben og er klar til å skrive søknad er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Enten du er nyutdannet eller har lang erfaring kan det være lurt å friske opp hukommelsen om hvordan du skriver den ultimate jobbsøknaden. Ta en titt på Hardware.nos guide til hvordan du går frem. Se også NAV sin guide på hvordan man skriver jobbsøknad.


Sørg for at LinkedIn-profilen din er oppdatert før du sender søkanden. Bruk gjerne også sosiale medier til å promotere deg selv.

Vær forberedt til intervjuet

Du har endelig blitt innkalt til intervju. Du skal inn for å vise dine beste sider. Kanskje forhandle lønn, få inntrykk av arbeidsmiljøet og mulige fremtidge kolleger - nå er det viktig å være godt forberedt.


Sett deg godt inn i hva bedriften driver med, hvilke arbeidsoppgaver og utfordringer du kommer til å møte.


Les deg opp på hva du bør gjøre både før, under og etter intervjuet ved å lese Hardware.nos guide til hvordan du gjennomgår jobbintervjuet.

Til toppen